Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s Realtekem AC97 - Na dolni liste mi to ukazuje byl nalezen novy hardware

Dobry den, prosim vas mam problem s audio ovladacem Realtek AC97. Na dolni liste mi to ukazuje byl nalezen novy hardware tak na to kliknu dam aby se to nainstalovalo a kdyz to dobehne tak se restartuje PC a nenainstaluje se to. Cim to muze byt? Po pripade, neznate nejakej jinej zvuokvej ovladac? :)
Změna předmětu, původně: Problem s Realtekem AC97 (LaKr) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Vložíš cd s ovladači v četně zvukovky a dáš instalovat a nic ...
pater 27.09.2008 15:06
pater
Zkus zvukovku odebrat ve Správci zařízení a znovu nainstalovat s aktuálními ovladači z netu.
host 27.09.2008 15:47
host
to sem zkousel ...... nic ..... prosim nedoporucite mi nejaky jiny ovladac??
Speedy 27.09.2008 17:11
Speedy
Tak to mas blby ovladac. Spravny ovladac je na strankach vyrobcu zakl.dosky alebo notebooku, pre tvo…
MM.. 27.09.2008 17:36
MM..
No takez predevcirem sem ten windows preinstaloval ....tzn. zmizeli mi vsechny ovladace. Nainstalova…
Speedy 27.09.2008 19:09
Speedy
Netrep, na tej diskete bude najskor ovladac pre SATA radic, ten to instalovat netreba. Pouziva sa pr…
shiro 27.09.2008 19:12
shiro
No, zvycajne sa nemusi ptz to by mal mat v sebe ten kompletny instalacny balik pre zvukovku, ktory s…
MM.. 27.09.2008 19:14
MM..
Chod na stranky vyrobcu tvojej zakl.dosky (ak nevies tak pouzi napr. program everest home aby ti vyp…
MM.. 27.09.2008 19:13
MM..
dotaz co mas xp nebo cistu
petrada4 27.09.2008 20:58
petrada4
mam ovladac jak na xp tak navistu taky jsem to resil poslední
petrada4 27.09.2008 21:05
petrada4

Tak to mas blby ovladac. Spravny ovladac je na strankach vyrobcu zakl.dosky alebo notebooku, pre tvoj presny typ dosky/NB.
Preinstaluj aj ovaldace chipsetu (pred instalovanim ovladacov zvukovky) a uisti sa ze to instalujes z uctu spravcu alebo skus aj administrator ucet. Je mozne aj ze ti vir prenastavil prava na zapis do syst.adresarov/registry, v tom pripade nainstaluj Win nanovo (to je najjednoduchsie a najrychlejsie riesenie pre laika).

P.S. popis sem aj ze co presne klikas ked ti vyhodi to nasiel sa novy HW, a co presne to pise a ako to prebieha ta tvoja "instalacia ovladaca"

No takez predevcirem sem ten windows preinstaloval ....tzn. zmizeli mi vsechny ovladace. Nainstaloval sem ttam ovladace na cd co od toho mam .... takez kdyz spustim pocitac sem ve windowsu tak vpravo dole na dolni liste se mi zobrazi objeven novy hardware nebo tak neco, to je ten realtek, tak to dam zacne se to instalvoat a na konci se mi restartuje PC. Ale este mi to ukazuje ze je objeven este 1 hardware, to je nejakej Multimedialni audio ovladac, tak ten taky dam instalovat, ale to mi nechce v PC najit, na CD to taky nemam. A jeste tu mam jednu disketu na ktery je nVidia nForce4, coz bych taky rad ty soubory v tom dal do pc, ale tam me to zase pise kdyz tu disketu dam do jednotky tak se me to zepta Chcete naformatovat jednotku A: .... nebo tak neco, tak dam ne, protze by mi to smazalo ty data na ty diskete, tak sem tam vlozil jinou disketu, a u ty me to zas naformatovat nejde, ja uz si nevim rady :D..... myslim si ze ta disketa je hlavni duvod proc mi nejde ten ovladac na audio. A na ty diskete je este adapter na na mistni sit. nebo tak neco

Netrep, na tej diskete bude najskor ovladac pre SATA radic, ten to instalovat netreba. Pouziva sa pri inych prilezitostiach.
Pokial nenainstalujes ovladac na ten druhy najdeny hardware, tak ti zvuk nepojde. Najprv musis nahodit ovladac pre UAA audio zbernicu (kb888111.exe) a potom az na zvukovku.

Chod na stranky vyrobcu tvojej zakl.dosky (ak nevies tak pouzi napr. program everest home aby ti vypisal aku mas zakl.dosku) a na webe vyrobcu si stiahni spravne ovladace pre tvoju zakl.dosku a nainstaluj (zacni tymi pre chipset).
Ked vybehne automaticky "nasel hardware" tak to predsa ovladace nema, tak si ich nenainstaloval, zbytocne tam budes klikat na "dalej" ked ti na konci vypise ze ovladac nema (to som chcel vediet a aj tak si to nenapisal).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru