Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s USB pripojením

Dobry den. Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi duvod meho problemu.. Muj problem je v tom ze mam girocam 360° fotoaparat. Normalne nafotim foto a kdyz chci pripojit fotoaparat do PC tak me to pusti nainstalují se ovladace na spusteni a pak mam problem v tom ze se mi normalne otevre Pevný disk F kde jsou fotky ktere jsem nafotil, jenze ja to otevru a asi po 10 sekundach se to hned zavre a ani mě to nenapise chybu proste nic ( A obcas me to nezavre se slozka ale jen napise ze na disku nejsou zadne data ani slozky) .. A na jinych PC me to jde normalne. Tak bych se chtel zeptat v cem tak muze byt problem ? Muze to byt tim ze mam novy notebook (približně týden) a že tam nemam nainstalovane nejake programy nebo nejaky jinaci ovladac nez se me stahoval kdyz pripojuji USB k memu notebooku ?

Kazdopadne budu rad za kazdou radu.

Dekuji.

Předmět Autor Datum
USB ovladače nepotřebuje,pokud nemáš USB 3.0,ty by měly mít drivery k zákl.desce.A to se hned zavře…
Karel04 06.04.2013 22:31
Karel04
Zdravim, ano zavre se hned cela slozka, dam normalne otevrit slozku tak 10 sekund to vse jde jak ma…
Krubi 06.04.2013 23:47
Krubi
Ja bych fotoaparát nedával do PC, pouze čtečku s kartou.
skrob 07.04.2013 08:18
skrob
Jo super.. tak kdyz dam jen čtečku tak už me to nedela ten problem. Tak dekuji. poslední
Kribi 07.04.2013 18:14
Kribi

USB ovladače nepotřebuje,pokud nemáš USB 3.0,ty by měly mít drivery k zákl.desce.A to se hned zavře celá složka nebo okno prohlížeče?Zkus honem označit ty soubory(fotky)- Ctrl+C,jestli se stačí zkopírovat do schránky,pak je zkus vložit někam na disk Ctrl+V.

Zdravim, ano zavre se hned cela slozka, dam normalne otevrit slozku tak 10 sekund to vse jde jak ma a pak najednou se zavre a kdyz jdu do Tento pocitac a tam si kliknu na pevny disk na kterem mam pripojene to USB tak me to napise ze ve slozce nejsou zadne data ani slozky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru