Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s rozlišením / grafickymi ovladači (Windows) GF 7600 GS

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi pomohli s naledujicím problémem , vyličím vam postupně co se stalo :)

Ráno po zapnutí pc , jsem se zalekl , rozlišení bylo nastavene z mého 1650 x 1050 na 640 x 480 , byla přenastavena i kvalita bitu z 32 na 4, a překvapivě nešlo nic prenastavit na vyšši , ani nebyla možnost , jakoby se proste odinstalovaly ovladače nebo tak neco. Nechapal jsem a proto jsem vyhrabal staré cd s ovladaci , které jsem dostal k pc. Po nainstalovani se ale nic nezmenilo , zkousel jsem spustit system windows i poslední funkcní konfiguraci, ale to take nepomahalo , uz jsem uvazoval o formatu kdyz jsem stahl nejnovejsi ovladace z nvidia.com a šlo to. Když jsem ale opětovně restartoval pc , bylo všechno na nejnižším. Po opětovnem reinstalu novych ovladacu to zase jde. Nechci delat format , proto se ptám zda by jste mi s timto problemem nepomohli :) děkuji předem

Předmět Autor Datum
Moc sa pomahat neda, ak to po restarte nenacitava ovladace grafiky (vsetko je na min) tak moze byt p…
MM.. 24.07.2008 14:47
MM..
Jeste pro upřesnění : Na icq se objevil člověk :) co mi tvrdí že se 100%tně jedná o spalené jadro na…
Well 24.07.2008 15:47
Well
Sa vyjadruje jak magor. "spalene jadro" znamena co, jadro nie je steak, nespali sa pri grilovacke na…
MM.. 24.07.2008 16:00
MM..
Pokud máš možnost, zkus kartu v jiném počítači. poslední
Prasak 24.07.2008 16:42
Prasak

Moc sa pomahat neda, ak to po restarte nenacitava ovladace grafiky (vsetko je na min) tak moze byt problem vo vadnej grafickej karte, zakl.doske (napr. pretaktovane FSB v BIOSe), alebo v posahanom Windowse napr. virmi alebo cleanermi apod (odzalohovat si terajsi systemovy oddiel, a skusit novu cistu instalaciu Win). Mozes skusit najprv preistalovat ovladace k chipsetu/zakl.doske. Prip. skus najprv komplet ovladace odinstalovat (v pridat-ubrat programy - nvidia blabla) a potom restart a potom preinstalovat ovladace zakl.dosky a potom ovladace grafiky.
P.S. do BIOSu skusit nacitat defaulty...

Jeste pro upřesnění : Na icq se objevil člověk :) co mi tvrdí že se 100%tně jedná o spalené jadro na grafice , tomu se mi ale nechce verit , kdyz mi to zvlada cs : s na skoro nejvyšši detajly :D a sprava zařízení nehlasí ze by grafika nepracovala nesprávně ... takže muzeme moznost splaeneho jadra vyloučit ?

Sa vyjadruje jak magor. "spalene jadro" znamena co, jadro nie je steak, nespali sa pri grilovacke na grile. Su to desiatky milionov tranzistorov z ktorych kazdy robi nieco ine. Ked sa odpali jeden z nich tak moze nieco blbnut. A graficka karta nie je len jadro ale aj dalsie komponenty.
Rovnako to moze byt aj problem s Win, s ovladacmi k doske, alebo zakl.doskou alebo BIOSom. Uz som pisal co mozes skusat robit, neda sa vylucit ani jedna pricina dokial to neskusis (napr. cistu instalaciu win+ovladace k zakl.doske+grafike, alebo skusit najprv inu grafiku, ak je pretaktovane FSB tak v prvom rade do BIOSu load defaults)

P.S. mozes sa pozriet ze co ti vypisuje v spravcovi zariadeni u grafiky, po nainstalovani ovladaca, a po restarte (a porovnaj tam aj pravy klik vlastnosti)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru