Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problem s vytvarenim/zmenou ISO.

Ahoj, potreboval bych poradit se zmenou nebo vytvorenim ISO souboru. Mam vytvorene ISO, ktere pokud se vypali, tak je z nej boot CD. Potreboval bych vedet, jestli je mozne v nejakem programu to ISO "otevrit", smazat z nej nektere soubory a zase ho ulozit. Jde o to, ze je to recovery CD k ntb (a originaly, ktere jsem mel od technika jsem smazal, protoze jsem z tech CD udelal ISO, zabira ot min mista), ktere jsem dostal ke starsimu NTB a na win 7 to nejede. Ted mam soubory, ktery do toho ISO souboru potrebuju vlozit a jine z nej umazat, ale je nutne, aby to stale zustalo bootovaci. Snad to vysvetluju spravne.
Zkusil jsem ISO v Isobusteru rozbalit a soubory, ktery tam nemaji byt jsem smazal, vypalil jsem pak tyto rozbalene soubory na CD, ale neni to bootovaci. Tak jsem zkusil pomoci Ashampoo Burning z tech pripravenych souboru vytvorit ISO, to jsem nasledne vypalil, ale taky to neni bootovaci. Co delam spatne?

Nejsnazsi reseni by asi bylo v nejakem programu to ISO otevrit, umazat z nej to co potrebuju a znovu ho zavrit a pak vypalit na CD, ale zadnej takovej program jsem nenasel. Existuje nejakej nebo da se to vyresit jinak?

Dik.

Předmět Autor Datum
Třeba UltraISO.
karel 06.02.2010 14:31
karel
Dik, uz jsem ho mezitim objevil nahodou taky a uz to mam i smazane. Ted to jen jeste zkusim vypalit… poslední
Radek 06.02.2010 14:36
Radek
Ultra ISO umí.
kmochna 06.02.2010 14:33
kmochna

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru