Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem z instalací Core Paint Shop Photo XI-1120 Cz.

Instalace programu probíhá v pořádku až do doby kdy program instaluje (registruje)moduly a do konce instalace jsou 2 sekundy tak se program kousne a dál se nehne. Zkusil jsem instalovat Paint Shop 9 a opakuje se ta samá chyba.Pak jsem instaloval Paint Shop 7 a vše proběhlo v pořádku.Core Paint Shop Photo XI-1120 CZ jsem nainstaloval do dvou jiných počítačů a instalace proběhla bez problémů takže chyba v programu není. Z instalací jiných programů nemám problém a budu vděčný za každo radu. Možná se někdo s něčím podobným už setkal a bude schopen mi poradit.
Mám Windows XP Professional Service Pack2-Základní deska:Microstar 945 P Neo2-F-Socket775--Procesor:Intel Pentium 820Dual-2.80GHz-800MHz--Paměti DDR2-2GHz--Grafika Asus En 6600 Silend/TD 512MB DDR2 Geforce PCX 6600 PCI Expres x 16 TV-OUT DVI-Pasivní CHladič--Hardisc: Seagate Barrakuda 7200.9T 80GB Sata2--Zdroj:Eurocase Neon ATX2.0 400W.
Nejsem žádnej profík ale jen běžnej uživatel takže budu vděčen za každou radu.Předem díky.
Změna kategorie, původně: SW hádanky (L-Core)

Předmět Autor Datum
proč myslíš že nepovedená instalace je kategorie sw hádanky? mimochodem psp7 byla poslední pořádná v…
lední brtník 06.11.2007 08:31
lední brtník
To co mi radíš jsem udělal a je to pořád stejný při registrování modulů se to hryzne a nehne se to d… poslední
borinek 06.11.2007 21:50
borinek

proč myslíš že nepovedená instalace je kategorie sw hádanky?
mimochodem psp7 byla poslední pořádná verze, pokud nechceš umělecky dovádět, nechal bych ji.
jinak zkus odinstalovat všechny verze psp, vybílit registry na výrazy jasc = verze 7, corel = od verze 9, paint shop pro
ale pokud máš od corelu koupených více produktů, dávej bacha na to co v registrech mažeš.

To co mi radíš jsem udělal a je to pořád stejný při registrování modulů se to hryzne a nehne se to dál.Nakonec jsem udělal fornát Windousů v domění že bude po problému ale bohužel je to stále stejný. Když zformátuješ komp tak by to mělo bejt čistý a proto je to pro mne záhada i když asi né softwerová. Neznáš nějakej dobrej prográmek na otestování celého compu protože to bude asi jediná možnost jak zjistit kde je problém. Nemohl jsem odepsat dříve.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru