Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problikávající displej notebooku

Zdravím..

potřeboval bych poradit se specifikací problému.
Mám Asus EEE PC 10", Win 7 starter, nedávno zvětšená paměť RAM na 2GB..

Poslední týden se stává, že zničehonic začne černě problikávat displej, různý pruhy, občas to celé zhasne na vteřinu či dvě. Vyskytuje se to nepravidelně.
Při běžným brouzdání po internetu bez zatížení. Videa nemusí být spuštěna. NTB je ve stejný poloze na stole a poloha se nemění..

Když se objeví tenhle problém, tak hýbání displejem nepomáhá (myslel jsem původně, jestli nemůže být vadný nějaký konektor). Dělá to jak při napájení na baterii, tak při vyjmuté baterii.

Zkusil jsem udělat benchmark, jestli mi neřekne něco víc. Ale nejsem z toho moudrý, viz odkaz, že nebyla rozpoznána grafická karta. Můžou být špatný jen ovladače? Nejsem si vědom, že by se ovladače v posledním týdnu aktualizovali.

Potřeboval bych co nejlépe identifikovat problém, za 10 dní mi končí záruka a nerad bych, aby mi v servise řekli, že se jim popisovaný problém nezobrazil a mě by pak propadla záruka a byl bych namydlený.

Děkuji za rady a tipy co s tím..

Předmět Autor Datum
Ked sa to objavi skus jemne zatlacit tu umelu hmotu tesne pod displayom, tam niekde zvykne byt totiz… poslední
MM.. 17.05.2013 21:29
MM..

Ked sa to objavi skus jemne zatlacit tu umelu hmotu tesne pod displayom, tam niekde zvykne byt totiz nejaky invertor podsvietenia (ale jak je to u LED neviem zhlavy ale ty mas asi normalne trubice).
Podla mna je to HW problem.

Graficku kartu si mozes skontrolovat ci mas rozpoznanu v spravci zariadeni, co urcite mas. Ovladace sa daju preinstalovat na skusku (web vyrobcu notebooku, nalistujes si support/drivers presne pre ten model)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru