Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém knihovny wing 16bit

Chci se zeptat celou dobu jsem nemohl spustit Need for Speed 2 SE a nektere starsi hry a už jsem myslel že budu reinstalovat Windows a někdy nepomohlo ani to. Ale ted jsem přišel na jednu věc kterou odhalila hra joulinka. Nahlásila chybu že knihovna WinG.dll není platná 32bit aplikace. Já ji vzal ze složky System nebo System32 a dal ji do složky té hry která ji používá v mém případě Bad Toys 3D. Tím jsem vyřešil problém ale chci se zeptat zda existuje nějaký diagnostický program který umí odhalit takovéto problémy s knihovnama protože jsem několikrát reinstaloval Windows za sebou a nakonec zjistím že to dělá taková kravina proto mně zajímá zda nějaký prográmek umí tyto drobné chyby odhalovat abych nemusel kvůli komárovy přeinstalovávat velblouda jak praví jedno podobné přísloví

Předmět Autor Datum
nic takeho neexistuje, lebo nema preco. Ze ty spustas 15r vykopavky na modernom pc je uz ale vec ina…
shiro 05.08.2013 09:45
shiro
jj ja trochu naletel Tibo software prodává 20 let starou hru jako novou a jeste k ní udělali 32bit s… poslední
martin8 05.08.2013 17:28
martin8

nic takeho neexistuje, lebo nema preco. Ze ty spustas 15r vykopavky na modernom pc je uz ale vec ina, tam s tym byvaju problemy a je to celkom bezne.
Ked ti nejaky program hlasi ze ma problem s nejakou knihovnou (aj hlaska aku si napisal), tak je velmi pravdepodobne, ze je ten subor DLL poskodeny, alebo z nejakeho dovodu nieje tam, kde by byt mal (ako si aj pisal) To uz musis riesit instalator tej hry, pokial je to stahovana hra z netu, ries si to s autorom toho paskvilu.

jj ja trochu naletel Tibo software prodává 20 let starou hru jako novou a jeste k ní udělali 32bit setup.exe. Vsak ten setup by tam ani nemusel byt protoze hru stačí nakopírovat a k ní dát wing.dll. Bez zásahu do OS, co vadilo ve Windows 3.1 to neplatí ve WinXP. Ale už se mi stalo že jsem koupil kartu VHS2PC nebo Creative SoundBlaster a v roce 2011 mi prodali tak starej kšunt že jsem jim zrujnoval i 10 let starej Windows XP.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru