Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém při spouštění Windows 7

Dobrý večer, prosím o radu. Předevčírem jsem měl normálně puštěný počítač, mediaplayer, firefox atd. najednou z ničehož nic "modrá smrt", jenom problikla, takže jsem si nestačil nic přečíst a hned restart. Dal jsem "Spustit systém běžným způsobem", dostal jsem se přes modrou uvítací obrazovku, jenže pak naskočila černá obrazovka a okno "Přizpůsobená nastavení" s hláškou "Konfigurace individuálního nastavení uživatele. E:\Windows\svchost\svchost.exe. Restart". Nechal jsem to běžet a tohle okno tam zůstalo několik minut. Potom se objevila normálně plocha. Myslel jsem že to bude v pořádku, jenže tohle mi teď dělá při každém spuštění Win7, takže musím vždycky třeba pět minut čekat než topřeskočí přes tuhle hlášku. Jestli má někdo nějaký nápad tak mi prosím poraďte. Díky.

Předmět Autor Datum
A nemas tam nahodou vir? Prescanuj to cez superantispyware, v nudzovom rezime. Tam kde si vyberas t… poslední
MM.. 17.02.2010 01:27
MM..

A nemas tam nahodou vir? Prescanuj to cez superantispyware, v nudzovom rezime.

Tam kde si vyberas ten nudzak (f8 pri starte) tak tam su tusim u W7 aj moznosti opravy (vratit bod obnovenia systemu), alebo napr. moznost spustit s poslednou funkcnou konfiguraciou
P.S. resp ten bod obnovenia si mozes vratit normane vo Windows, start - tam kdesi u programov - nastroj obnovenia systemu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru