Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Acer Empowering Technology

Dobrý večer, mám problém s notebookem Acer Aspire 5920G. Mám ho už nějakou dobu a po nějaké době je nutná reinstalace systému (určitě u windowsů znáte) a v notebooku je nainstalovaný takový panel Acer Empowering Technology, přes nějž jde spustit reinstalování systému do výrobního nastavení včetně přiložených ovladačů, aplikací, antiviru atd...

Příčina:
Dnes mě ovšem po reinstalaci a následném instalovaní aktualizací systému mě spadl systém na "modrou obrazovku" bohužel jsem nezachytil v čem přesně byl problém ale tuším že byl problém u paměti. Systém od té doby spouští před naběhnutím kontrolu hardisku. Do systému jsem se nakonec dostal a i přes padání jsem ho znovu zkusil reinstalovat do výrobního nastavení přes tento "Acerovský" panel. Ale systém byl zpomalený a choval se nestabilně (padali okna atd.) a ještě jednou mě to vyhodilo na "modrou" obrazovku. Zkusil jsem to znovu, protože dříve po obnovení tímto programem nebyl nikdy problém a dostal jsem čistý hadr a původní systém.

Problém:
Ale při najetí systému nastala chyba při instalaci právě tohohle panelu, resp. nenainstaloval všechny součásti. Ted při spuštění jakékoliv součásti padá. A zkouší se furt zapnat jeho část "eLock" takže beustále vybíhá okno "Program Acer eLock Management přestal fungovat a byl ukončen". Odinstalovat nejde. Nainstalovat nový (po stáhnutí z podpory Aceru) také ne. Nepotřebuju ho tam ikdyž je občas užitečný, ale neustále nabíhání této hlášky je otravné.

Pokud si to někdo přečetl a měl by nějakou dobrou radu, jak to vyřešit byl bych rád. Díky moc, P.

Předmět Autor Datum
... po restartovaní pc navíc dochází k opětovné instlaci tohoto panelu, ale nikdy se nedokončí- neod… poslední
Paul Hippo 10.02.2012 22:00
Paul Hippo

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru