Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Coop v Dead Space 3

Nemůžu se spojit s kamarádem. Já i on se připojíme kamkoli, k nám se připojí každý ale my spolu prostě ne. Zkusily jsme už všechno co šlo ale pořád nic. Nejsme na stejném routru ani nemáme stejnou IP adresu. Hru máme aktualizovanou,všechno vypnuté ( firewall, antivir) a pořád nic. Hru máme na Originu a kamaráda mám v přátelích. Na hře máme nainstalovanou pouze češtinu. Když mi pošle pozvánku do hry já ji příjmu začne to načítat, on mě vidí jako hosta (veřejný kanál) ale nejde mu zapnout start a mě to po chvíli napíše nelze se připojit ke hře a je konec. Jakmile se mi toto napíše najednou mu to jde zapnout. Ať zkoušíme vytvořit veřejný nebo soukromí kanál v obou případech je to stejné (ať ho pozvu já nebo on mě), začne to načítat hru a pak to napíše nelze se připojit ke hře. Hru máme oba origo. Už si nevíme rady. Moc děkuji za jakoukoli pomoc.

Předmět Autor Datum
Kamarád (nebo ty) má pomalý internet nebo celkově počítač, zkuste to naopak, on založí hru-ty se na…
SliMousCZ 27.12.2013 22:25
SliMousCZ
Nazdarek :-D já sem včera taky koupil na Originu Dead Space 3 a dělá nám to stejný co kolegovy,ať to… poslední
(Cz)Hulk 13.03.2015 12:09
(Cz)Hulk

Kamarád (nebo ty) má pomalý internet nebo celkově počítač, zkuste to naopak, on založí hru-ty se na něj připojíš. Tohle mě dělalo u CoD BO2 zombies, hrál jsem s kámošem co měl net i celej komp na prd, a bylo nemožný se na něj připojit, musel on na mě(a ani to občas nešlo)

Nazdarek :-D já sem včera taky koupil na Originu Dead Space 3 a dělá nám to stejný co kolegovy,ať to založí on nebo já nelze se připojit bo se vůbec nepřipojí a to on má 2x lepší pc i net.
Já mam :AMD Phenom(tm) II X4 3,4Ghz,8Gb Ram DDR 2 ,Gtx 560 1gb ram mám to dobře chlazený novej zdroj 500w,Internet mám 8mb/s ale stahuju optimal 900kb/s..1Mb/s a dělá nam to stejný skoušeli sme nastavení přes port a furt nic u normal her to je de např (battlefield 4,Dota 2,L4D2 Portal 2

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru