Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Displayem nebo Vistou?

Dobrý den,mám dotaz a pro mne velice závažný,zakoupil jsem si notebook MSI M673 a mám problémeček.Ze začátku v něm byly win visty a já se rozhodl je přeinstalovat na xp,poté mě to zamrzelo a vrátil jsem se zpět na visty a tady je problém,nainstaloval jsem všechny ovladače(nejnovější co jsou) a když jsem uzavřel display(víko) a po chvilce znovu otevřel,display zůstal tmavý,ale zvuky jsem slyšel tudíž usuzuji že se nejedná a mechanickou závadu ale o nejakou chybu v nastavení.Když jsem se odhlašoval ze systému a uzavřel a znovu otevřel poklop display normálně naběhnul,to mi začalo vrtat hlavou a hledal jsem řešení které né a né najít.Doufám že budeto ochotní a pomůžete předem Děkuji.

Předmět Autor Datum
A co ten čudl na vypínání displeje? Nemůže být zalepený od Kofoly?
Kráťa 04.01.2009 01:03
Kráťa
No čudl žádný nemám vše je zřejmě uvnitř notebooku a něčim ho zaneřádit bych si nedovolil mám ho jen…
NJ 04.01.2009 01:22
NJ
Tak se tam zkus podívat do ovládacích panelů do nastavení napájení. Nějaký čudl tam bude. Když zakla…
Kráťa 04.01.2009 02:09
Kráťa
A ten postup s odhlášením jde zopakovat? Pokud ne, pak je tu ještě možnost vyzkoušet, zda to nyní ne…
Praděda 04.01.2009 02:41
Praděda
V nastavení napájení jsem hledal a nenašel nic co by bylo spojeno s tímto problémem.V nastavení graf… poslední
NJ 04.01.2009 10:13
NJ

No čudl žádný nemám vše je zřejmě uvnitř notebooku a něčim ho zaneřádit bych si nedovolil mám ho jen chvilku.ale myslim že jsem to nespůsobil já ale nějaké přihloplé nastavení vist,protože když se odhašuji a zavřu a otevřu víko display naběhne.

Tak se tam zkus podívat do ovládacích panelů do nastavení napájení.
Nějaký čudl tam bude. Když zaklapneš jakýkoli notebook, vypne se displej (mohlo by to být i nějaké vypínátko v díře, kde to vypne zobáček od víka). Ale jak píšeš, že to pak nabíhá, možná to tím nebude.
Ještě mě napadá, že by mohlo být někde v nastavení grafické karty (či obrazovky), aby se ztmavil display. Nebo dokonce spořič nastavený na 2 vteřiny. To by byla prča. Takže:
a) omrknout ovládací panely > napájení
b) omrknout ve vlastnostech obrazovky nastavení grafické karty, úsporného režimu a spořiče
c) dát sem vědět

A ten postup s odhlášením jde zopakovat? Pokud ne, pak je tu ještě možnost vyzkoušet, zda to nyní nedělá i kdekoliv jinde (např. live linux poslouží) a případně překontrolovat po otevření kabel od displaye.

V nastavení napájení jsem hledal a nenašel nic co by bylo spojeno s tímto problémem.V nastavení graf.karty také nic,bylo tam pár věcí co se týče monitoru ale ne to co jsem potřeboval a také jsem prozkoumal podrobněji notebook a zřejmě bude mechanismus v pantech a tam se nijak nedostanu,ale když otevřu víko monitor neni zapnut je úplně vypnut a když zmáčknu aby šel do úsporného režimu tak se zapne a počítač přejde do úsporného režimu.Když jsem spustil win XP a pokusil uzavřít a otevřít víko,vše šlo v naprostém pořádku,tudíš usuzuji že stim má společného něco ve Vistách.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru