Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s GTS 250

Ahoj...mám pměrně dost velkej problé...když si chci zahrát hru jako Euro Truck Simulator 2 musím ji zapnout na minimální nastavení (rozjel jsem vklidu i na MAX) tak asi po 5-10 minutách se mi u grafické karty vypne ventilátor a grafika má najednou 100°C i víc a musím co nejrychleji vypnout komp (stejný problém i u Slenderman Arrival, Kingdoms of Amalur:Reckoning)....je to model GIGABYTE GTS 250 (GV-N250ZL-1GI) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx ?pid=3060#ov
moje sestava:
CPU: AMD Athlon II X2 250 3.0GHz
HDD: nevím počítač jsem kupoval v celku
RAM: 4GB (2x2GB) Samsung
ZDROJ: FORTON xxxW
OS: Windows 7 Home premium 64-bit

Předmět Autor Datum
Zdravím, nevím jestli ti poradím ale minimálně ti mohu říct že ta samá grafika(úplně stejný model),… poslední
Hombrasek 16.07.2013 23:24
Hombrasek

Zdravím, nevím jestli ti poradím ale minimálně ti mohu říct že ta samá grafika(úplně stejný model), mi dělala tu samou neplechu, počínaje vypínáním a konče artefakty obrazu při hrách a při menší zátěži. Tady jsem natočil video, co grafika dělala watch . Bohužel jsem přesvědčen že to je chyba série výroby tohoto modelu konkrétně. Dokonce ani po reklamaci, kdy jsem dostal tutéž samou novou grafiku mi dělala to samé a to už normální neni(zkoušel jsem do toho samého slotu na základní desce i jiné grafiky a všechny fungovaly OK). Zkusil bych:
1)nainstalovat nejnovější ovladače.
2)externí ventilátor zapojený na piny základní desky, to by umožnilo aby si grafika sama neregulovala otáčky na ventilátoru a tak by byla neustále chlazená.
3)pokud nepomůže nic tak reklamaci...bohužel

dej vědět jak vše dopadlo. S Pozdravem Ondřej

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru