Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Microsoft Office a Nero

Zdravím.

Mám problém s programy Microsoft Office 2007 Enterprise a Nero 10.

Nejdříve k tomu Microsoft Office.
Měl jsem v PC nainstalovaný Microsoft Office 2007 Enterprise celkem dlouhou dobu, ale zhruba před týdnem tento program přestal fungovat. Když jsem chtěl otevřít například nějaký dokument ve Wordu, tak se nic nestalo. A ani samotná aplikace nešla spustit - v tomto případě mi to napsalo nějaké chybové hlášení toho typu, že se problém vyřeší opětovným nainstalováním aplikace. Bohužel jsem si nepořídil screen. Office jsem tedy odinstaloval přes Revo Uninstaller Pro, ale už mi nejdou nainstalovat žádné jiné (zkoušel jsem ty samé a ještě Microsoft Office 2010). V obou případech se během instalace stalo toto: ce5fe3c91a, df4ef2d80b, a83985af7c.

Teď ještě to Nero 10.
Včera jsem si chtěl něco zapsat na disk přes Nero StartSmart a po kliknutí na danou ikonku se ukázalo toto: 76d76b4192.
Nero jsem tedy odinstaloval a pokusil se nainstalovat to samé. Bohužel, během instalace na mě vyskočila tato chybová hláška: 45e45872a1.

Pravidelně využívám programy jako CCleaner, Tune Up Utilities a RegCleaner. Nevím si s těmito problémy rady a podle mě spolu mohou i nějak souviset. Ještě dodám, že jsem za poslední dobu do PC nic nového neinstaloval a ani nic neodinstalovával. Systém mám Win XP Professional a o antivirovou ochranu se mi stará Avira.

Budu Vám moc vděčný, jestli mi nějak pomůžete.

Děkuji.

Předmět Autor Datum
Pravidelně využívám programy jako CCleaner, Tune Up Utilities a RegCleaner další, co systém učistil…
lední brtník 06.12.2012 15:14
lední brtník
to víš, zasere si systém Nerem a pak čistí dočista dočista. poslední
touchwood 06.12.2012 15:18
touchwood

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru