Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Microsoft Word

Zdravím,
kámoška psala seminárku, už to měla napsaný, dala uložit a vyskočila jí nějaká chyba, že soubor nelze uložit (nevím jak se chyba jmenovala). Něco se s tím stalo a místo písma se to změnilo na nějaký znaky (například toto --> _ŬáŐúúVŕ ‰ˇĺT çŔň¸«ňÎÝĚŤË'_Ú ). Nevíte někdo co s tím, jak to třeba vrátit na původní písmo? .. Díky za radu.

Předmět Autor Datum
a má plnou verzi? ono pokud key sebereš on někad z internetu a ten key už je použitý tak při spuštěn…
inFamousGunner 23.01.2014 14:55
inFamousGunner
No jo, klasika: "nějaká chyba", "něco se stalo" .... na to se tá odpovědět jedině "tak to nějak opra…
MachR55 23.01.2014 15:27
MachR55
Word si vytváří záložní soubory. Pokud se regulérně ukončí, tak je smaže, pokud zhavaruje, zůstanou… poslední
Zdenál 23.01.2014 18:32
Zdenál

a má plnou verzi? ono pokud key sebereš on někad z internetu a ten key už je použitý tak při spuštění i přesto že aktivace byla úspěšná vyskakuje okénko o chybě a musíš udělat dvě věci buď si soft koupit a nebo ho hacknout přes aktivator jinak pro příště napiš o jakou verzi wordů se jedná? jinak každý Windows obsahuje tzv. Wordpad který je naprosto zdarma a je to takový chudší world problém je s ním akorát že pokud někomu pošleš wordpad a on má word tak ti dokument funguje ale obráceně už to nefunguje tak pokud má práci někde zazálohovanou tak ať použije wordpad nebo si word zaregistruje pokud nefunguje ani jedno tak já osobně ti už víc neporadím

No jo, klasika: "nějaká chyba", "něco se stalo" .... na to se tá odpovědět jedině "tak to nějak oprav..."
Pokud to není tajné - může kámoška ten soubor hodit někam na úložiště, ať se můžeme podívat, co by se s tím dalo dělat? Bez toho s tím asi nikdo tady nehne.

Word si vytváří záložní soubory. Pokud se regulérně ukončí, tak je smaže, pokud zhavaruje, zůstanou na disku. Takže je tu teoretická šance něco najít, z čeho by šlo snad něco dostat.
Zapni si v průzkumníku zobrazování skrytých a systémových souborů a podívej se do složky, kde je ten editovaný soubor, jestli tam nenajdeš soubory s názvem "~$<název_původního_souboru>". Taky prohledej složky s dočasnými soubory, jestli tam nenajdeš nějaké soubory obsahující jméno souboru:
Ve Win XP - C:\Documents and Settings\<jméno_uživatele>\AppData\Local\Temp\
Ve Win Vista/7 - C:\Users\<jméno_uživatele>\Local Settings\Temp\
Pokud nic nenajdeš, tak sem ten soubor šoupni, určitě se tady na to někdo mrkne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru