Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s SDHC kartou

Dobrý den všem,
tohle už je spíš takový pokus ze zoufalství, protože si nevím rady.Včera jsem se vrátil z dovolené a samozřejmě jsem nafotil na fotoaparát hodně fotek, došlo místo na kartě a tak jsem vyměnil karty.
Problém je nejspíš v tom, že jsem kartu s fotkami vložil do peněženky, protože jsem neměl u sebe zrovna nic jiného, kde by se neztratila. Dnes se chci kouknout na fotky a kartu vložím do fotoaparátu, zapnu a nic, píše to problém s kartou a mohu kartu buď naformátovat nebo fotoaparát vypnout. Samozřejmě jsem dal vypnout a když jsem chtěl kartu vyndat jestli nemá ušpiněné kontakty, tak byla úplně horká - během minutky. Karta je značky Pretec SDHC 4GB, i když myslím, že v tomhle problému to není až tak podstatné. Druhá karta funguje v pořádku. Určitě chyba bude v tom, že jsem neměl dávat kartu do peněženky i když nebyla v kontaktu přímo s kovy, ale vložil jsem ji k vizitkám. Nevíte někdo o jaký problém se může jednat? A hlavně půjdou ještě fotky s karty stáhnout? Děkuji za odpovědi a nápady.

Předmět Autor Datum
skus dat kartu do citacky kariet pripojenej k pc. ak to nepojde ani tam, umrela. v takom pripade sa…
shiro 04.07.2013 09:56
shiro
Zkus případně i nějaké programy na záchranu dat(REcuva,testdisk,cardrecovery,filerecovery apod.)Já t…
Karel04 04.07.2013 11:33
Karel04
v peněžence mezi drobáky nosím asi 2 roky flashku, nic se jí nestalo. (ale nedávám to na letišti pod…
lední brtník 04.07.2013 11:38
lední brtník
Zatím děkuji za názory. Opravdu každého si cením, protože s tímhle jsem se setkal poprvé. Když by ne… poslední
wozimba 04.07.2013 12:03
wozimba

Zkus případně i nějaké programy na záchranu dat(REcuva,testdisk,cardrecovery,filerecovery apod.)Já takhle loni vytáhl z vadné SD karty přes čtečku všechny fotky,už ale nevím kterým z těch programů.

Zatím děkuji za názory. Opravdu každého si cením, protože s tímhle jsem se setkal poprvé. Když by nepomohli vaše rady, tak se zkusím obrátit na nějaké opravny, ale vím, že tam bych musel sáhnout hlouběji do kapsy, pokud by to byl poškozený řadič nebo co jsem se všude možně dočetl. Uvidíme, díky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru