Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s USB v HP Pavilion

Dobrý páteční den, vážení přátelé, dovolte mi, abych zde vznesl svůj dotaz ohledně problému, se kterým se nyní potýkám.

Jde o USB port integrovaný na desce v notebooku HP Pavilion DV6465, s operačním systémem Vista SP2 32bit. Jednoduše řečeno začal zlobit. Za tři roky užívání fungoval na 100%, připojen více méně externí HDD Western Digital My Essential Book 500 GB. někdy přes prodlužovací kabel, někdy ne. Vlastním zkoumáním jsem zjistil, že problém není v HDD, jelikož port v HP nerozezná ani ostatní záležitosti. Vždy se ukáže "Instalace zařízení..." a následně "Zařízení nebylo rozpoznáno"
Zajímavé však je, že jsem na toto USB připojil externí USB HUB s dalšími čtyřmi porty a kupodivu ZATÍM vše funguje jak má, narozdíl od přímého připojení.

Prosím Vás tedy o případnou radu co s tím, zda-li je něco špatně nastaveno, nebo mi to prostě jen 14 dnů před koncem záruky odešlo.
Podotýkám, že systém je čerstvě přeinstalovaný (i po tomto kroku vše fungovalo), viry by neměly být žádné, ntb není ani politý, ani nějak drasticky nespadl. Napadá mne však, že již velmi dávno přestal fungovat také výstup na externí monitor, to však již minimálně před rokem.

Děkuji.

Předmět Autor Datum
Že to funguje jen přes USB hub je zvláštní. Ve Správci zařízení nejsou nějaké žluté otazníky? Ovlad… poslední
host 17.12.2010 14:55
host

Že to funguje jen přes USB hub je zvláštní.

Ve Správci zařízení nejsou nějaké žluté otazníky? Ovladače čipsetu jsou nainstalované? V nouzovém režimu se to chová stejně? Případně bych zkusil přeinstalovat ovladače USB - odebrat ve Správci zařízení a znovu nechat nadetekovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru