Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s automatickým přechodem do režimu spánku

Ahoj,
mám notebook HP ProBook 4340s s win8 a mám problém s automatickým přechodem do režimu spánku. Po pár dnech používání tato fce přestala fungovat. Nastavil jsem, že chci ztmavit displej po minutě, vypnout displej po dvou a převést do režimu spánku po třech minutách. Displej se ztmavil, displej se vypl ale počítač se neuspal ani po deseti minutách. Zkusil sem vypnout jeden synchronizační program, jestli to nebude tím, ale není. Nemohou za to ty aktivní dlaždice v metru, které pořád něco "hlídají"? Nevíte čím by to mohlo být?
Díky

Předmět Autor Datum
Nikdo netuší?
jojko 06.02.2013 21:57
jojko
Pořád nic?
jojko 08.02.2013 13:49
jojko
A funguje ti rezim spanku ked to aktivujes manualne? Skusil si uz ukoncit vsetky programy beziace na…
MM.. 08.02.2013 14:14
MM..
Aktualizoval jsem drivery pomocí softwaru od HP. Jinak jestli pomůže informace, že se to neuspává an…
jojko 08.02.2013 17:52
jojko
Tak jsem vypnul snad všechno a pořád nic. Jenom zmíním, že poslední dobou mě sem tam potká i modrá s…
jojko 12.02.2013 18:33
jojko
Tipujem ze tam mas blbe ovladace, ovladace sa nikdy neaktualizuju nejakym software, software totiz n…
MM.. 12.02.2013 19:13
MM..
Antivir mám zatím jen ten Defender, jestli je to tedy antivir a ten je tam od začátku. Jestli pomůže…
jojko 12.02.2013 19:57
jojko
defender to neblokuje, nieco ti tam blokuje prechod do spanku, otazka ze co. Skus si v start-spustit…
MM.. 12.02.2013 20:01
MM..
tak jsem zjistil, že se to děje jen, když jsem přihlášený na domácí wifi. to sem si vysvětlil tím, ž… poslední
jojko 13.02.2013 21:34
jojko

A funguje ti rezim spanku ked to aktivujes manualne?
Skusil si uz ukoncit vsetky programy beziace na pozadi od antiviru az po neviemco?

P.S. uvazoval si uz o tom ze co si instaloval/prestavoval v den ked to prestalo fungovat? (cpal si tam nejake ine ovladace k niektoremu HW, apod?)

Aktualizoval jsem drivery pomocí softwaru od HP. Jinak jestli pomůže informace, že se to neuspává ani při odhlášení, to dřív taky dělalo. Manuální režim spánku fungujeb ez problému. Na aplikace v pozadí se ještě mrknu, ale myslím si, že když se odhlásím, tak by neměli mít vliv ne?

Tipujem ze tam mas blbe ovladace, ovladace sa nikdy neaktualizuju nejakym software, software totiz nema mozog a programator toho software tiez nemal mozog :)
Ak to je notebook tak idealne asi urobit komplet recovery Win na stav od vyrobcu.
Najprv ale skus len rucne nainstalit ovladace z webu vyrobcu notebooku (hp.com) pre ten presny konkretny model notebooku. Alebo pouzit bod obnovenia systemu (start-programy-prislusenstvo-nastroj obnovenia) na datum ked to este slo, a potom ziadne ovladace uz neaktualizuj.

Inac ked rucne ti prechod do spanku funguje tak potom ovladace su akotak OK (az na ten BSOD), a ten automaticky prechod do spanku blokuje nejaky dementny software, typicky nejaky znefunkcnovaci antivir, apod, skusit odinstalit. Antivir bezi aj ked sa odhlasis.

Antivir mám zatím jen ten Defender, jestli je to tedy antivir a ten je tam od začátku. Jestli pomůže informace, že po zapnutí notebooku to také nefunguje, a to není žádný uživatel přihlášený, ani odhlášený... zítra se zkusím podívat na ty drivery.

tak jsem zjistil, že se to děje jen, když jsem přihlášený na domácí wifi. to sem si vysvětlil tím, že to může být synchronizačním programem, který se připojuje pouze na lokální síti a nebo ještě viním program od tplinku pomocí kterého tisknu přes router. zítra to zkusím vypnout všechno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru