Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s instalací tiskárny HP Laserjet m1132MFP

Dobrý den,
prosím o radu ohledně instalace tiskárny. Jedná se o tiskárnu hp laserjet m1132MFP. Systém windows 7, základní deska MSI s.1155 H77MA-G43, mATX, H77.
Především nutno říct, že tiskárnu instaluji přes rozhraní USB, na jiném PC funguje bez problémů a na tomto PC sběrnice USB také funguje bez problémů.

A teď k samotnému problému. Tiskárna nereaguje s pc, respektive reaguje načte se instalace (přes HP smart install, při propojení kabelu tiskárny s PC), ale nezdaří se. V zařízení a tiskárnách se nachází tato tiskárna jako optická mechanika. Pokud dám poradce při potížích, tak to napíše, že zařízení HP smart install USB má problém s ovladačem. Chipset je nainstalován a u ostatních periferií funguje bez problémů.

Když chcí instalovat ovladače na tiskárnu z netu nebo z CD (postupuji podle návodu), tak v okamžíku kdy mám propojit tiskárnu, tak se nic nestane a tiskárnu to nenajde.

Nevíte někdo co s tím, nebo čím by to mohlo být?

Děkuji za každou odpověď...

Změna předmětu, původně: Problém s instalací tiskárny (host)

Předmět Autor Datum
Tiskárnu jsi poprvé zapojil, až když tě k tomu vyzval instalátor ovladačů, nebo už někdy dříve?
Wikan 28.10.2012 22:44
Wikan
po reinstalaci systému, až poté, co mě vyzval instalátor.
Zacatecnik_15 28.10.2012 22:53
Zacatecnik_15
Nedávno jsem se taky vztekal s tiskárnou HP, nechtěla dělat nic - mi by stačilo, kdyby alespoň skeno…
IQ37 28.10.2012 22:59
IQ37
Nepouzivas dlhy alebo nekvalitny kabel USB ? Skus iny a co nejkratsi (aspon na instalaciu). poslední
A111 29.10.2012 01:08
A111

Nedávno jsem se taky vztekal s tiskárnou HP, nechtěla dělat nic - mi by stačilo, kdyby alespoň skenovala. Nakonec jsem ve Správci zařízení odinstaloval komplet ovladače tiskárny a zapnul tiskárnu... Windows 7 zašmátraly (nevím kde) + na netu a za chvíli tiskárna šlapala. Šmátralo to určitě na internetu, protože se objevily ovladače s konkrétním typem tiskárny. Zkus - horší už to nemůže být. :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru