Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s internetem: Připojení funguje, ale stránky, videa, či fotky nenačítají.

Mám obrovský problém. Asi 2 dny mi nejde internet. Resp. Internet funguje, ale nenabíhají stránky, či videa na youtube, ba fotky na facebooku. Zkrátka když zapnu internet (Google chrome i Explorer jsou na tom stejně, ale používám google chrome), tak chvilku načítá google. Pak napíšu nějákou stránku a načítá téměř 2 minuty. Někdy se načte hned napoprvé, někdy to musím refreshovat.
Když jdu na facebook, tak mi nenajíždí videa a fotky jenom někdy. A když jdu na youtube, tak je to nejhorší. Video načítá strašně dlouho(1-2 minuty), jede asi 6 sekund a pak se zasekne a už nenačte.
Neví někdo čím by to mohlo být? Hodně mě to štve, zkoušel jsem snad všechno. Nastavil jsem nové DNS servery, ale nic. Projel jsem to několika antiviry, ale nic, žádná chyba. Dokonce jsem si stáhl a cracknul RedCure Pro, pro opravu .dll souborů, ale taky nic. Adobe flash player jsem už přeinstaloval, dal jsem si bod obnovení o 10 dní zpět, ale nic z toho mi nepomohlo. Na youtube jsem dal, ať používá html5, taky nic..
Jak jsem již psal, na obou prohlížečích je to stejné. Ale vím čím by to zřejmě mohlo být. Když jsem najel na "chrome:plugins" , Tak u Adobe flash player je napsáno toto:

Adobe Flash Player - Verze: 11.9.900.170
Shockwave Flash 11.9 r900
Jméno: Shockwave Flash
Popis: Shockwave Flash 11.9 r900
Verze: 11.9.900.170
Umístění: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\32.0.1700.41\Peppe rFlash\pepflashplayer.dll
Typ: PPAPI (mimo proces)

To je právě ono. "Mimo proces" Nevím jak ten problém vyřešit, jestli by to mělo vůbec co dočinění s mým původním problémem. Máte nějaké rady? Děkuji moc!!

PS: Přikládám 2 fotky, co se děje, když se pokusím zahrát si internetovou hru, kde je potřeba Adobe flash player (www.haxball.com)a když se pokouším nainstalovat znovu Adobe Reader.

PPS: Nepište prosím nejodborněji, jak to jde, neboť se v počítačích neorientuji na velmi vysoké úrovni.

Předmět Autor Datum
Zkus stáhnout toto: http://get.adobe.com/cz/flashplayer/otherversions/ a naklikej si svůj OS a "jin… poslední
IQ37 16.01.2014 16:20
IQ37

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru