Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s kopírováním dat na externí zařízení-prosím o radu

Jsem opravdu zoufalí a už si nevím rady. Ted se pokusím blíže specifikovat můj problém. Mám 8GB flashku zformatovanou ve formatu FAT32 na kterou napriklad zkopiruju slozku s hudbou ( mensi nez 4gb-fat32 ). Vse se bez problemu zkopiruje a flashku vypojím. Ve svém voze ji mohu bez problému využívat. Po dalším připojení a následném otevřením flashky (at uz pres tento počítač, či total comannder) ve svém počítači,se všechny data náhle ztratí ( respektive se znich stane zástupce ale místo na flashce pořád zabírají takže tam jsou ).To samé se děje se všemi připojenými externími uložišti ( mobilni telefon, fotoaparat, sd karty ) jedinou vyjímkou je externí disk 250GB ktery se přidá automaticky mezi disky takže ani s opakovaným kopírováním souborů není problém. Počítač je čerstvě sformátovaný a virus nemám. Moc vás žádám o radu, už fakt nemám tušení v čem může být problém. Děěěěkuujiii

Pc sestava - AMD Phenom II X4 965 3.40GHz
Motherboard ASUS M4A785TD-V EVO + HD
Ati Radeon HD5770 Vapor-X 1GB GDDR5
Ram 4 GB 1800 DDR3
Windows 7 ULTIMATE 64bit
24"Benq senseye3 Full HD

Předmět Autor Datum
Ovladače motherboardu ( chipset)jsou nainstalované? http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A785T…
nononot 14.06.2011 13:45
nononot
Děkuji moc můj problém byl vyřešen. Tři měsíce trápení mělo minutové řešení. Ještě jednou moc děkuji…
Tom111k 14.06.2011 14:04
Tom111k
A sakra, po kratší nečinosti se ze složek s muzikou zkopirovanych na Flashku opět staly "zástupce"..…
Tom111k 14.06.2011 14:16
Tom111k
zapni si zobrazovanie skrytych a syst. suborov a budes ich tam mat. pravdepodobne vi alebo spyware,…
shiro 14.06.2011 14:50
shiro
zobrazovaní skrytych souboru mam aktivní, soubory jsou videt ale je u nich ta šipečka (zástupce). Ja…
Tom111k 14.06.2011 15:25
Tom111k
pocitac moze byt po formatu a prvym strcenim nakazeneho USB sticku si si ho zas zaviril. Antiviry vy… poslední
MM.. 14.06.2011 17:18
MM..

zobrazovaní skrytych souboru mam aktivní, soubory jsou videt ale je u nich ta šipečka (zástupce). Jak říkám, počítač je po formátu, ovladače nainstalovaný a antivirus žádné viry nehlásí ( Avast, Nod32, Spyware terminator - spouštěné jednotlivě). Mockrát děkuji za rady

pocitac moze byt po formatu a prvym strcenim nakazeneho USB sticku si si ho zas zaviril.
Antiviry vyhod a skus pouzivat hlavu. Hned po cistej instalacii vypni autorun predtym ako do toho PC cokolvek do USB strcis. idealne to robit v start-spustit: gpedit.msc, je to pod system, je tam zakazat autorun tak to das na "povolit" (ten zakaz).
A voebc nepouzivaj prieskumnik, vobec ho ani neotvaraj (ptz prieskumnik spusti viry ked v nom kliknes na zavireny disk). Pouzivaj len TC.
... a nic do tych Windows neinstaluj hlavne ziadne (zavirene) cracky ani nic podobne. Nainstaluj len oficialny TC a BEZ akychkolvek crackov. A nic ine. A skus to znova.
A moze byt zavireny nejaky iny PC do ktoreho ten USB stick strkas, a v tom inom zavirenom PC ti to vir prerobi na zastupcov (lebo vir chce aby ten zastupca ukazoval na ten vir). Samo sa to neprerobi.

A za druhe pred vytiahnutim USB sticku skus VZDY pouzivat vpravo dole funkciu "bezpecne odebrat hradware". A ked budes mat ten cisty PC s vypnutym autorunom tak skus ten USB stick sformatovat nech tam zmazes aj nejaky autorun vir ak tam je.

A zobrazovanie skrytych suborov nastavene nemas (alebo nemas zobrazovanie systemovych suborov), keby si mal tak vidis aj subory a nielen zastupcov.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru