Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s lognutím se do steamu

Zdravím...
Mám takový dost nepříjemný problém se s lognutím se na do steamu...
Používal jsme zapamatování si hesla při loginu a automatické spuštění po zapnutí počítače. Dnes ráno jsem se potřeboval lognout na jinej steam, tak jsem změnil údaje lognul se na druhý účet a po odhlášení jsem se chtěl nalogovat zpátky na můj hlavní účet... No bohužel po zadání př. jména a hesla mi to vyhodilo okno s failem o přihlášení, že se neshodujou údaje a ať to zkusím znovu... No po pár nezdarech jsem tedy zvolil možnost zaslání nového hesla na mail... Zkusil jsem všechny možnosti - znám acc jméno, potom podle kódu zakoupeného produktu, ale na mail mi žádná zpráva od steamu nepřišla... Proč nepřišla asi vím, jelikož jsem si nejspíše neaktivoval ten email po registraci tohoto acc, vím jsem debil nemusíte mi to pod tohle psát :-(...
Je jiná možnost, než steam podpora ? :-/

Předmět Autor Datum
jelikož jsem si nejspíše neaktivoval ten email po registraci tohoto acc Ty sis svůj mail nevalidova…
abcdef 27.05.2012 23:47
abcdef
Ještě jsem tam nepsal... Ale co mi hlava nebere je, že když zadám, že neznám přihlašovací jméno, ale…
Patros33 27.05.2012 23:57
Patros33
Jiná, než rozpomenout si nebo napsat ticket Steam Supportu není. Nezapomeň, že Steam Support (i Stea…
abcdef 28.05.2012 00:37
abcdef
Mám cd-key od zakoupenýho produktu a na bezpečností otázku bych si taky vzpoměl poslední
Patros33 28.05.2012 07:23
Patros33

jelikož jsem si nejspíše neaktivoval ten email po registraci tohoto acc

Ty sis svůj mail nevalidoval? Chyba číslo jedna.

vyhodilo okno s failem o přihlášení, že se neshodujou údaje

To se to už řešilo několikrát. Když jsem u PC, tak se do Steamu přihlašuji takřka denně a vždy své přihlašovací údaje vpisuji. Jestli to máš na automatiku a heslo jsi zapomněl - chyba číslo 2.

Maily od Steamu chodí někdy velice nahodile - mám 2 účty, každý spjatý s mailem na Seznamu a na jeden přijde mail okamžitě, na druhý třeba až po pár hodinách/ druhý den. Rovněž bych si přidal kontakt do povolených.

Na tu Steam podporu jsi teda už psal?

Ještě jsem tam nepsal...
Ale co mi hlava nebere je, že když zadám, že neznám přihlašovací jméno, ale znám email a ten email zadam, tak vyskočí okno steam-working a po nějaký chvilí vyskočí okno s failem... Prostě se to chová, jakoby to tu mailovou adresu neznalo, to prostě nechápu... Jsem si na 100 procent jistej, že zadávaná adresa je správná... Ale počítejme teda že neni...Že k meilový adrese spjatý se steam účtem nemám přístup... Je tady teda nějaká možnost k získání údajů zpátky?

Jiná, než rozpomenout si nebo napsat ticket Steam Supportu není.
Nezapomeň, že Steam Support (i Steam fora) mají své účty od Steam acc separované, tzn., že si budeš muset vytvořit další účet (pro Support) a vyplnit ticket. Máš jak prokázat, že jsi majitelem účtu?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru