Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s minimalizováním oken

Zdravím. Mám nový počítač a jsou s ním jen problémy. Můj problém se týká jedné takové zvláštní věci, kterou absolutně netuším, jak mohu vyřešit. Pokusím se to co nejlépe popsat. Takže - já když si zapnu nějakou hru a začnu hrát, po chvlice mi hra spadne na lištu - zkrátka se minimalizuje. Já si řeknu ,,ok, asi jsem omylem něco zmáčkl" a tu hru normálně zase nahodím zpátky. Jenže neuplyne ani dvacet pět sekund a stane se mi to znovu - opět se mi hra zminimalizuje. Teď už jsem si absolutně jistý, že jsem omylem nic nezmáčkl. Tohle minimalizování se mi děje u her, které hraju na full screen. Když nějakou hru hraju v okně, tak se mi naštěstí neminimalizuje, ale naopak se sama pauzne, nebo hodí do hlavního menu. Nevím proč a je to strašně, ale strašně otravné. Já vím, že na hry je tu speciální oddělení v poradně, jenže tenhle problém se netýká jen her. Stává se mi to úplně se vším. Třeba jdu psát do wordu - píšu píšu a najednou zjistím, že mi to přestalo psát. Můžu mačkat cokoli, ale prostě to nepíše. Úplně totiž zmizí taková ta blikající čárka za písmem, která vlastně ukazuje, kde to máte označený. Musím znovu kliknout na celý okno s Wordem, ono se to označí a můžu zase psát, ta blikající čárka se zase objeví. Například i při psaní tohoto dotazu se mi to stalo asi desetkrát, ba i víckrát ! Okno s prohlížečem jakoby zesvětlilo, nebylo označené a já jsem proto nemohl psát - opět jsem musel kliknou nahoru na tu lištu, kde jsou věci jako Soubor, Úpravy, Zobrazení atd. Dobrá zpráva je, že to okno s prohlížečem se mi neminimalizuje, ale i tak je to otravné, pořád muset na to klikat. Uvedu další příklad - koukám se třeba na video na YouTube a dám si ho na full screen. Po chvlice se mi ten full screen zruší a to video je znovu malé a vrátí se to do toho náhledu, kde po boku vidíte doporučená videa a dole komentáře. Nemůžete mi s tím někdo poradit ? Dost mi to otravuje surfování na internetu, tvoření prezentací, psaní ve wordu, hraní her..... no vlastně úplně všechno, co se dá na PC dělat. Zkoušel jsem tento problém vyřešit restartem počítače. Nepomohlo to. Zkoušel jsem ho vypnout a za nějaký čas zase zapnout, ovšem, výsledek byl pořád stejný. Celkem by se tedy můj problém dal shrnout takhle - označená okna přestávají být označená a já je znovu musím označit. A hry ve fullscreenu padají na lištu (minimalizují se). Předem se omlouvám, že jsem možná svůj problém neformuloval moc přesně a pochopitelně, počítačům zase až tak moc nerozumím. Doufám, že mi poradíte a pokud ano, budu vám moc vděčný. Děkuju moc.

Předmět Autor Datum
Skontorluj si co ti bezi na pozadi (ikonky vpravo dole) resp. co sa spusta pri starte Win (start-spu…
MM.. 21.01.2013 20:09
MM..
Tak jsem se tedy podíval a zjistil, že po spuštění se zapíná Pando Media Booster. Četl jsem, že je t… poslední
Nermendes 21.01.2013 20:17
Nermendes

Skontorluj si co ti bezi na pozadi (ikonky vpravo dole) resp. co sa spusta pri starte Win (start-spustit: msconfig, zalozka po spusteni), niektory z tych programov je dementny nedorobok a neustale bere focus na seba. Staci ten dementny nedorobok odinstalovat alebo vypnut (postupnym vypinanim veci ktore bezia na pozadi identifikujes ten nedorobok).

Tak jsem se tedy podíval a zjistil, že po spuštění se zapíná Pando Media Booster. Četl jsem, že je to prográmek, kterej se stahuje, když nainstalujete nějakou hru. Taky jsem četl, že způsobuje různé lagy a problémy. Tak jsem ho odstranil. Myslíte, že by to mohlo být tím ? Zatím to vypadá dobře, žádné problémy už nemám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru