Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s myší HP(Logitech M-UAE96)

Měl jsem pár dnů připojený tablet wacom, který jsem poté odinstaloval. Od té doby mi blbne myš, každou chvíli zamrzne. Pomůže pouze vytažení usb konektoru a opětovné zapojení. Asi ten tablet přepsal myší driver. Hledal jsem dostupné možnosti, jak to napravit standardní cestou. Ovladač usb myši v XP jaksi nejde přeinstalovat bez znalostí, který soubor to je (mouse.sys?). Poradí někdo, jak to udělat jinak? Postačí ho přepsat ručně z install cd?
díky za radu
Petr

Předmět Autor Datum
Co presne si k tomu tabletu instaloval, a co si odkial odinstaloval? Tablet bol tiez na USB? Skusil… poslední
MM.. 02.02.2010 18:58
MM..

Co presne si k tomu tabletu instaloval, a co si odkial odinstaloval? Tablet bol tiez na USB?
Skusil si mys do ineho USB konektora? (trebars moze mat zaspinene/nahouby kontakty). ..skusil si mys v inom PC? Trebars ma uz nalomeny kabel.

V prvom rade skusit preinstalovat ovladace chipsetu.

Skontroluj si aj spravca zariadeni - najdi si tu usb mys, pravy klik - vlastnosti, a tam mas podrobnosti o ovladaci, aj presne ktore subory pouziva momentalne (to nemusia byt standardne subory, hlavne ak tam bude nieco co sa podoba nazvom na "wacom" alebo wneco). Ak tam bude wcom nec osubor, tak mas tam aj moznost "zmenit ovladac" a skus mu dat ze ho chces hladat rucne, a dalej potom ze chces vybrat zo zoznamu kompatibilnych a tam ci ti nenajde standardnu mys (HID device) a potvrdit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru