Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s nastavením roateru zyxel p660hw-t3 v2

Dobrý večer mám problém s nastavením Wifi roateru zyxel p660hw-t3 v2

Roater byl kdysi dávno používán providerem O2 snad to nebude problém . Jde o to , že si neumím poradit s tím , jak to zapojit tak , aby mi fungovala Wifi na Notebooku ale zároveň i v PC normálně přes síťovku . V nastavení roateru přes web.prohližeč sem zkoušel spoustu návodu co sem našel na internetu ale stále mi to nefunguje . Když připojím internet normálně přes zásuvku tak vše funguje bez problém , ovšem nemůžu přítelkyně nemůže využívat Wifi v notebooku . Napadlo mne taky že může být problém v tom , že mám nyní IP včetně masky,výchozí masky a serveru DNS přidělenou , pokud změním kterékoli číslo v nastavení síťovky tak internet nefunguje.Podařilo se mi i dokonce zprovoznit Wifi na notebooku ovšem psalo to stále "Omezeno" .. Dokázal by mi někdo prosím poradit jak tento problém vyřešit ? Byl bych hrozně vděčný protože už si vážně nevím rady ..

Předmět Autor Datum
ten tvůj "roater" (to už můžeš klidně psát "roadster", vyjde to najstejno) je DSL router. Ty používá…
touchwood 02.07.2013 22:31
touchwood
Mě pomohlo najet si v notebooku přes ovládací panely na položku centrum síťového připojení a sdílení… poslední
blueberry 03.07.2013 00:22
blueberry

ten tvůj "roater" (to už můžeš klidně psát "roadster", vyjde to najstejno) je DSL router. Ty používáš Podu, a ta, pokud vím, DSL služby neposkytuje. Tudíž ten router můžeš používat pouze jako AP/switch, a to za předpokladu že:

a) buď máš od ISP přiděleno více IP adres
b) nebo máš další router

Mě pomohlo najet si v notebooku přes ovládací panely na položku centrum síťového připojení a sdílení pak na položku spravovat bezdrátové sítě. U ikony počítače musí být stejný SSID název jaký je v nastavení routru. Možná máš jinej router a nepůjde to. Mě to šlo a internet mi šlape jak na stolním pcčku tak i na noťasu. Zkusit to můžeš, za to nic nedáš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru