Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s načítáním internetových stránek ve WinXP

Zdravím. Mám 2roky starý netbook Acer Aspire One 751h (HDD: 500GB, RAM: 2GB, 1,6GH ) s OS Windows XP. Poslední dobou mám problém s internetem. Načtu stránku, ale jakmile kliknu na odkaz nebo chci přejít na jinou stránku, internet načítá, načítá..ale nic nenačte. Signalizace WiFi normálně svítí, když kliknu v pravém dolním rohu na beztrátové připojení, ukazuje mi to vynikající signál a že vše normálně jede. Nejdřív jsem si myslela, že mi odchází wifi v NTB, ale ICQ normálně funguje, zkusila jsem si nainstalovat torrent a stáhnout pár souborů..vše bez problému, dokonce slušnou rychlostí. Stránka se načte až poté, když u ikony beztrátového připojení kliknu na opravit.. To ale zabere vždy tak na minutu, poté opět nenačítá. Ted už si teda opravdu nevím rady.. Jestli se mi tam usídlil nějaký virus či co...
Upozorňuji, že jsem normální uživatel, který se nijak extra o počítače nezajímá, takže pokud možno rady na mé urovni :D
PS: rady typu: nestahuj z torrentu, jak se mi dostalo na jiných diskuzích, prosím vynechte..torrent jsem použila jen poslední 2dny ze zvědavosti, jestli vůbec pojede. Jinak jsou všechny programy v NTB originální ..

Předmět Autor Datum
jentak pro zajimavost, muzes sem dat link na ty minule diskuze ma zive.cz atd. abychom ti neradili 2…
Alfonz.SPO 05.12.2012 00:14
Alfonz.SPO
Tady se to začínalo i slibně rozjíždět, ale bez zpětné odezvy od tazatele se radí těžko http://www.z…
Kráťa 05.12.2012 01:13
Kráťa
Nic nestuduj, klikni na tlačítko start > spustit, tam napiš cmd, zmáčkni Enter, otevře se černé okno… poslední
Kráťa 05.12.2012 01:22
Kráťa

Nic nestuduj, klikni na tlačítko start > spustit, tam napiš cmd, zmáčkni Enter, otevře se černé okno s příkazovým řádkem.
V něm pak napiš tracert www.poradna.net, zmáčkni Enter a proběhne výpis trasování, kde se to seká.
Pak v tom klikni pravou myší, zvol označit (nebo vybrat či co tam je), označ ten výpis, zmáčkni Enter a tím se vloží do schránky. Tady potom klikni v poli na psaní pravou myší a zvol vložit. Tím vložíš ze schránky onen výpis sem (také můžeš použít klávesovou zkratku ctrl+v).

Pokud to nedělá v jiném prohlížeči, zkusil bych vyprázdnit dočasnou paměť. Pokud bych jiný prohlížeč neměl, zkusmo bych ji vyprázdnil rovněž.
Pokud to však dělá i v jiném prohlížeči, bude problém jinde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru