Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s padáním Mozilly Firefox 5.0.1 na Vistě

Dobrý den,
potřebovala bych poradit s problémem, který mě trápí přibližně rok. Minuloý rok totiž vydala Mozilla verzi 3.6 (nevím přesně) a od té doby s ní mám problémy. Totiž, v této verzi Firefoxu, kromě samotné aplikace internetu potřebujete k bezproblémovému chodu i plugin-container.exe. Jinak by vám nesutále Mozilla padala. Tedy teoreticky. Jelikož se mi to loni nechtělo řešit, stáhla jsem si starší verzi Firefoxu a užívala jej. Jenže týden jsem nucena (z bezpečnostních, rychlostních důvodů) používat nejnovější verzi 5.0.1.
Dva dny jela bez problémů,pak začala padat při prohlížení videí a teď i při prohlížení obyčejných stránek. Chybu mi to vždy hlásilo, že chybí plugin-container.exe. Dívala jsem se ale do složky a tento plugin nainstalovaný mám. Přímo v internetu, tady: plugincheck, nic není.
Byl by tu někdo ochoten polopatě vysvětlit nebo navrhnout řešení? Nejlépe bez řešení přes nouzový režim, protože tak zdatná bohužel nejsem.....Děkuji moc

Předmět Autor Datum
To není plugin, to je bezpečnostní "wrapper" okolo pluginů. To znamená, že používáš nějaký plugin (F… poslední
touchwood 26.07.2011 13:30
touchwood

To není plugin, to je bezpečnostní "wrapper" okolo pluginů. To znamená, že používáš nějaký plugin (Flash, QuickTime, Silverlight, WindowsMedia), který ti jej zhroutí (kdyby tam nebyl, padl by ti celý firefox).

Řešení je tedy odinstalovat nepotřebné pluginy, popřípadě je aktualizovat na nejnovější dostupné verze. Typickým sráčem bývá QuickTime - programátorští paraziti v Apple totiž neumí programovat.

edit: více info: Crash_Protection

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru