Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s průzkumíkem win 7 - mizení ikon asociací a náhledu soborů, nemožnost seřazení

Velmi často se mi stává, že v průzkumníku win zmizí asociované ikony aplikací (zmizí pouze ikony, asociace zůstane!) stejně tak se přestanou zobrazovat náhledy obyčejných obrázků JPEG, a vše další. Když v této chvíli otevřu tento počítač, tak nejsou často vidět ani disky (napsáním konkrétního písmene jako c: je ale otevřu) Neskutečně špatně se v tom pak vyhledává. Další problém je ještě v tom, že pak nelze také ve výpisu adresáře například soubory seřadit podle data, velikosti apod. jako by to najednou nějaký index zcela zapomněl a když už to náhodou udělá, tak to trvá desítky minut. Po restartu vše funguje v řádech desítek minut až hodin správně.

Děje se to u všech disků i složek. PC (WIN 7 Pro 64bit, CORE i7 920, 12GB RAM, deska MSI MSI X58 PLATINUM SLI(MS-7522) system disk SSD OCZ-VERTEX3 60 GB, vypnuta defragmentace a indexování, další disky 3x HDD)

Disky jsem kontroloval, nezdá se že by tam byl problém a navíc se to děje na všech. Antivir mám NOD4 aktivní, sem tam nějaká drobnost v mailu, jinak nic nenašel.

Nejsem až takový laik, ale tohle mi hlava nebere.

Jestli někdo šikovný dokáže poradit co zkusit, budu moc vděčný.

Díky Pavel

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru