Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s přepínatelnou grafikou

Zdravím,

potřeboval bych poradit. Před rokem jsem zakoupil notebook značky ASUS, konkrétně se jedná o typ N54TA s dvěmi grafickými kartami (HD 6720 G2 2GB).

Nedávno jsem zjistil, že od zakoupení mi počítač jede pouze na jednu grafickou kartu (ta, která je umístěna na procesoru a není moc výkonná, je to prý spíše doplňková grafická karta, která by měla běžet pouze v režimu nízké náročnosti).

U známého jsme včera zkoušeli updatovat BIOS, také jsme zkoušely všechny nejnovější dostupné ovladače, ale nic nepomohlo.

Je tu prosím někdo, kdo měl někdy podobný problém a je schopen mi poradit? Ohledně počítačů se moc nevyznám, proto bych ocenil odpovědi s jasným a stručným návodem.

Předem děkuji za každou dobrou radu.

Předmět Autor Datum
Ahoj , Já mam také notebook s dvouma grafickýma kartama .. Na procesoru to se spíše využívá na ploch… poslední
hanusakcz 14.12.2013 23:30
hanusakcz

Ahoj , Já mam také notebook s dvouma grafickýma kartama .. Na procesoru to se spíše využívá na plochu , internet videa atd ... a pak herní nvidia gt 630m ... Ta by se měla automaticky pusti jakmile skustíš 3D aplikaci .. mě se to tam ukazuje u ovladače grafické karty v pravo dole u programů , nvidia nabízí také to že si tam můžeš zvolit který program která grafika bude používat ... Jen tak mezi náma koupit si notebook byla kravina ... Dneska už bych to neudělal .. Grafická karta se mění tak že vezmeš notebook a koupíš si novej ... výraz ´Herní notebook´ je velká kravina .. nikdy více ..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru