Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s přihlášením do mailu

Mám takový problém dostat se do e-mailu na seznamu do nedávna jsem měl uložené heslo ve všech zařízením a prohlížečích co mám doma. Včera jsem se odhlásil a najednou jsem heslo nemel uložené nikde v prohlížeči kde se dá zjistit, zůstalo pouze u tabletu v základním prohlížeči a nevím jak ho zjistit. Dejme tomu u chromu jak na mobilních zařízeních nebo pc prohlížeči se dají přečíst jenomže to heslo zůstalo uloženo v jediném prohlížeči kde nemohu zjistit jak si ho přečíst. Heslo dávám skoro všude stejné abych ho nezapomenul když kouknu kolik to musí mít znaků heslo se schoduje podle toho co si pamatuji ale seznam píše že je špatné.
Pokusil jsme se napsat asi 50 kombinací toho hesla jak bych ho mohl zadat ale ani jedno mě to nevezme. Pouze na tom tabletu se mi to přihlásí přes uložené heslo (které má 11 znaků) což má mít a stejně na něj nemohu přijít. Děkuji za nějakou radu

PS: Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 prohlížeč úplně základní.
Seznam - zapomenuté heslo mi zatím nic neposlali a já bych to potřeboval co nejdříve zjistit musím se přihlásit někde jinde a tablet brát nebudu.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru