Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s připojením ICQ,trillian,SKYPE

Dobrý den,mám dotaz ohledně komunikačních programů ICQ, SKYPE, TRILLIAN... Po koupi NB jsem přešla na nový operační systém VISTA a po prvním spuštění a nainstalování všech potřebných záležitosti a také ICQ se mi vyskytl problém a to takový že ICQ se rozjelo v pořádku a přepnutím uživatele už ne a ne najet.Vyzkoušela jsem trilliana a posleze i SKYPE ale problém bude asi někde ve VISTĚ,musím mít asi vypnutý nějaký nástroj,špatně zaškrtnuté nějaké políčko v obecných nastaveních..... Jestli máte někdo podobné zkušenosti budu vděčná za radu děkuji Jiřina

Předmět Autor Datum
nejak nechapu... Pri kliku na prepnuti uzivatele ICQ zatuhne nebo jste kdysi jednou klikla na prepnu…
programator 10.01.2009 18:15
programator
Já jsem asi měla konkrétně rozepsat svůj problém.....několikrát jsem vše odinstalovala a nainstalova…
Jiřina 10.01.2009 18:21
Jiřina
Na stránce www.meebo.com ICQ funguje?
nononot 10.01.2009 18:54
nononot
ano funguje
Jiřina 10.01.2009 19:00
Jiřina
Ale tohle (meebo.cz)neni pro mne reseni je to jen provizorni stav ....
Jiřina 11.01.2009 11:27
Jiřina
Neblokuje to firewall?
Prasak 11.01.2009 11:37
Prasak
Bingo..... takže díky. Branu firewall systemu windows jsem měla vypnutou, ale pak byla aktivní ještě… poslední
Jiřina 11.01.2009 22:44
Jiřina

nejak nechapu... Pri kliku na prepnuti uzivatele ICQ zatuhne nebo jste kdysi jednou klikla na prepnuti uzivatele a od te doby uz vam icq nejde?

Jestli jde o druhy bod, staci si kdyz si smazete svuj ICQ profil v Documents and Settings. Kdyz problem bude nadale k tomuto smazanemu profilu pridejte jeste reinstall aplikace. (Registry po odinstalovani lze cistit treba programem CCleaner)

Já jsem asi měla konkrétně rozepsat svůj problém.....několikrát jsem vše odinstalovala a nainstalovala znovu dokonce jsem zkoušela i ICQ5.1 a pak upgread na 6 ,ale nefunguje ,vypiše chybu "Došlo k chybě opakujte akci později" .... Tak jsem zkusila spojeni přes trilliana ani to nefunguje a nakonec skype a ten taky vypiše chybu při spojení.Takže z toho usuzuji že bude problém někde v nastavení přímo ve VISTĚ.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru