Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s připojením na určité webové stránky

Zdravím,

již po dlouhé 3 týdny se potýkám s následujícím problémem, doufám, že by mi s tím mohl někdo pomoci.

Chci navšívit stránku wow protože na tomto projektu pracuji. Bohužel se mi ale v poslední době stává, že mě to nepustí na nic spojené s adresou www.herniserver.cz*********** ať už se jedná o přímo stránky hernihoserveru, nebo různé banlisty a Armory přímo projektu o WoW... Přesněji mi to vyhodí hlášku: "Připojení bylo ukončeno vzdáleným serverem - Zkontrolujte, že je adresa zadána správně nebo se požadovaný web pokuste vyhledat." kontaktoval jsem Administrátora hernihoserveru, zda-li není problém u nich, jestli třeba neblokují moji IP, bohužel tomu tak prý není. Tak jsem kontaktoval svého providera (od Grepy) a ten mi řekl, že z jejich strany "údajně" taky žádný problém není. Takže některé dny si na tamějším foru forum mohu surfovat celý den bez omezení, ale pak se to sekne a už se nenapojím ... vždy zhruba 2 hodiny + to nefunguje a potom se čirou náhodou napojím, ale vždy jen na zhruba 2 minutky a pak to zase nejde. Nevěděl jsem si rady a tak jsem zkoušel všechno, různé webové prohlížeče, různé notebooky a stolní počítače připojené k síti tady u mě doma. Bohužel neúspěšně. Byl jsem opravdu zoufalý a tak jsem zkusil každou kravinu. Jelikož dlouhou dobu používám browser Opera, tak jsem vyzkoušel funkci "Opera Turbo"... většina z vás předpokládám, že ví co to dělá. A hle, čirou náhodou mě to na tyto webovky napojilo. Nevím vůbec čím to je, ale občas... jen občas se na ty stránky připojím se zapnutým Opera Turbo, bohužel však ne vždy.

Info:
OS: Win XP, Servis Pack 3...

Tímto tématem bych vás chtěl poprosit o jakoukoliv radu, děkuji. pravdu se na ty stránky potřebuju dostávat bez omezení a ne, že se tam dostanu díky Opera Turbo 1 za 3 hodiny nefunkčnosti a jen na pár minut.

Edit: ještě by někoho mohlo zajímat, jestli se pomocí příkazové řádku alespoň pingnu. ... Ano, občas i při nefunkčnosti připojení přes browser.

Předmět Autor Datum
zkus normální prohlížeč bez doinstalovaných spyware doplňků. potom se toho spyware zbav.
lední brtník 14.01.2012 18:09
lední brtník
Pochybuji, že toto ten problém vyřeší, protože jak jsem již podotkl, nefunguje to ani na 1 z počítač…
Vicko 14.01.2012 18:33
Vicko
ještě jednou a pomalu: projdi si všechny doplňky, které máš doinstalované v prohlížečích. ve správci… poslední
lední brtník 14.01.2012 19:29
lední brtník

ještě jednou a pomalu:
projdi si všechny doplňky, které máš doinstalované v prohlížečích. ve správci doplňků zakaž odpad, případně ho rovnou odinstaluj.

nic ti nebrání zkontrolovat, co se automaticky spouští po startu win. existuje na to buď retardovaný msconfig.exe (win2000 neobsahují), nebo si stáhni normálnější codestuff starter.

výpis bho doplňků ie a automaticky spouštěných položek po startu dá i log z hijackthis - projdi si ho.

přesměrování adres nebo blokování některých webů se lokálně nastavuje v hosts souboru:

notepad.exe %windir%\system32\drivers\etc\hosts

zkontroluj jestli je čistý.

neměl jsi v minulosti všechny pc zavirované? některé viry poškozují knihovny winsock kvůli přesměrování stránek.

v síti pro všechny uživatele pak konkrétní webiky zablokuješ na domácím routeru - prolez si co tam máš za pravidla.

nemáš poskytovatele s polonefunkčním dns? můžeš si nastavit opendns nebo google-dns.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru