Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s připojením přes hamachi

Zdravím já a můj kámoš hrajem občas Unreal Tournament 2004 spolu přes hamachi, asi před týdnem jsme oba spolu prováděli reinstal windowsu vše bylo ok po ovladačích atd. jsme nainstalovali hamachi verzi 1.0.3.0 pak to po nás chtělo aktualizaci hamachi na verzi 2.0.1.66 ok tak jsme ji tam dali, ale když se pak pripojíme ve hře tak následujou strašlivé lagy a extrémní ping kolem 400.

Hru prosím neřešte hra je jak bývala a tou to určitě neni jelikož jsem si dělal zálohu nastavení.

Když už nehraju a dám v hamachi dotaz na ping toho kámoše tak tam mám kolem 30-40 to je dosti zajímavé. Ve firewall je hamachi povoleno takže jediný co mě napadá je ta nová verze, protože s tou starou verzí co jsme měli před reinstalem nám to fachalo v pohodě.

Díky za odpovědi :-)

edit/ Vypadá to že to je nějaká omezená verze, protože když tam dám zas tu starou tak prostě buď aktualizuj, zaplať nebo si naser :-(

Předmět Autor Datum
Myslim, ze v zavere si nacrtol, kde je problem. Hamachi ma pravdepodobne noveho komercneho vlastnika…
fleg 14.01.2010 14:04
fleg
Ano taky si myslim podle me ten nový komerční vlastník je "LogMeIn Simply Connected" to se mi tam pr…
drdys 14.01.2010 14:15
drdys
Ja osobně používam Garenu. v Levo jsou vypsane hry..na ne kliknes zobrazi se ti strom roomu a vybere…
Wlcak 14.01.2010 14:30
Wlcak
Kouknul jsem na to, regnul jsem se, ale nevidim tam Unreal Tournament 2004 :-( PS: vypadá to, že je…
drdys 14.01.2010 15:43
drdys
Hamachi aj vsetky ostatne programy su zalozene na VPN a toto riesenie si vyzaduje mat zaveseny serve…
fleg 14.01.2010 14:55
fleg
To jo no :-(
drdys 14.01.2010 15:41
drdys
Na garene reklamy nejake su (viz obrazek vyse) ale je zcela zdarma.. uzivam jiz prez rok a pokud clo… poslední
Wlcak 14.01.2010 15:43
Wlcak

Myslim, ze v zavere si nacrtol, kde je problem. Hamachi ma pravdepodobne noveho komercneho vlastnika a zdarma verzia je obmedzena na urcity datovy tok. Tipujem, ze po zaplateni "full" verzie sa vam pasmo uvolni.
Holt musite sa s tym zmierit, ze ZADARMO vam na nete nikto nic neda, resp mozno da na chvilku, ale nebude pre vas udrziavat a vyvijat zdarma nieco take ako je nejaka vpn siet (hamachi).

Ano taky si myslim podle me ten nový komerční vlastník je "LogMeIn Simply Connected" to se mi tam právě furd zobrazuje a předtim ne, kliknu na to a mrsk už tam na mě vyskočí v mozille ceník. Takže myslím teda že je to asi už jasné :-( Díky.

Ale otázka zní existuje ještě nějaký takový program? Nebo to jde udělat jinak? V té hře se právě k sobě připojujem přes lan tam dáme IP co hamachi vytvořil a jedem.

Šlo by to jinym programem? (platit za to nechcu) :-(

Hamachi aj vsetky ostatne programy su zalozene na VPN a toto riesenie si vyzaduje mat zaveseny server (pripadne niekolko) na nete, na ktorych bezi VPN server.
Iste uznas sam, ze servre nieco stoja, takisto prevadzka a udrzba, cize zdarma ti to nikto neda. Ak nieco zdarma je to urcite len docasne riesenie, resp sa to kompenzuje reklamou pripadne inymi marketingovymi nastrojmi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru