Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s tabletem... Prepare software package...

Ahoj, mam jeden malej problém, jednou jsem si přehrál tablet na windows CE ale ty mi nešli tak jsem to chtěl vrátit zpět ale když chci ten OS co tam byl (android 1.6) nahrát zpátky tak to napíše tohle : - prepare software package - a čekal jsem přes hodinu a pořád nic. Jinej os to taky napíše a zachvilku je to v pohodě ale u tohodle ne ! Tablet je z číny, nemá žádné jméno akorát je na krabici napsáno iRobot a na příručce je MID. Vypadá takto (příloha) display má velký 7 palců a ram 128 MB.
Zkoušel jsem i Uberoid a prostě nic nejde, maximálně tam anhraju OS který není na můj tablet a tím pádem nejde ani obrazovka...... POMOC.... Děkuju předem za odpověď..

Předmět Autor Datum
Kupis cinsku sracku od vyrobcu "bambusovy domcek" a este cakas naivne nejaku podporu? lol. mas vobec…
shiro 04.02.2012 16:51
shiro
Má někdo jinej ještě nápad jak to prepare software zpravim ?
hodan134 05.02.2012 12:58
hodan134
Tohle se mi taky stalo nevíte jak to zpravit ?
DreamsHP 09.03.2012 22:25
DreamsHP
Proč si kupujete takový krámy: Vietsung, Shitsung, rApple, THC, ASSus a podobné čínské šmejdy. Nevyd…
Shepard 10.03.2012 00:38
Shepard
Stim souhlasim neni to nějak výržné ale tak když už to mam doma...... Chci přes to aspoň na net, to… poslední
Hodan134 11.03.2012 14:10
Hodan134

Kupis cinsku sracku od vyrobcu "bambusovy domcek" a este cakas naivne nejaku podporu? lol.
mas vobec original firmware s androidom od vyrobcu tej veci? iRobot su roboticke vysavace, nie tablety, ked uz. Ani nevies co si kupil.

Ak zozenies origos firmware tak by to ist mohlo, bohvie co si tam dobrobil, a ako si postupoval, to si tuna nik to nevyvesti. Napis skade si mal info ze sa tam vobec da dat windows CE + postup, pretoze o tom pochybujem. Neviem skade si prisiel na to, ze to ma vobec fungovat s windows CE.

Proč si kupujete takový krámy: Vietsung, Shitsung, rApple, THC, ASSus a podobné čínské šmejdy. Nevydrží ani do záruční doby která je 1 rok, jsou s tím pořád problémy, musí se to sekat když v tom je andoid a tyhle levné věci nejsou rovna rychlost sama. Kupte si něco pořádného. Je jedno co, třeba bazarový iPad 1 16/32/64gb s pár měsíci záruky za 5tisíc, který něco vydrží než nějaké čínské prkénko s displayem za 2-3 tisíce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru