Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s telefonem Prestigio PAP7500

Zdravím,
Mám následující problém. Včera večer jsem se díval na telefonu (viz. nadpis) na videa a prohlížel internet. Jakmile jsem s prací skončil položil jsem telefon na stoleček a šel spát(telefon měl 87% baterie). Ráno jsem zjistil, že telefon je naprosto vybitý jednoduše ani jediné procento baterie. Nevadí řekl jsem si a šel ho nabít. Ovšem jakmile jsem asi ve 2 hodiny odpoledne zjistil, že je jaksi divné, že se mi na telefonu ukazuje čas 8:47 ráno získal jsem jisté podezření, že se čas jednoduše freeznul a telefon jsem tedy resetoval. Ano čas se sice vrátil do normální hodnoty tedy do aktuálního času ale opět v něm zůstal zastaven. Zjistil jsem, že jediná možnost jak získat aktuální čas bez resetování telefonu je jít do nastavení a tam změnit hodnotu ukazatele ze 24 na 12 hodinový ukazatel ale opět zůstane zastaven na této hodnotě. A není to jedinný problém zjistil jsem zpomalení celého telefonu a to například pokud zmáčknu power buttom tak z prva nic po druhé taky nic a po třetí jenom problikne a po čtvrté se dostanu na úvodní obrazovku s heslem.(Není to pokaždé) Jakmile zadám heslo trvá to tak 3-5 vteřinek než se načte telefon(nikdy předtím max. 0,3 vteřiny). A k poslednímu co se mích problémů týče je problém s přehráváním hudby rsp. odpojení sluchátek. U tohoto telefonu mi dosavadně fungovalo to, že se při odpojení sluchátek automaticky vypnula hudba a šlo se dál ovšem dneska jsem odpojil sluchátka a místo toho, aby se hudba vypla začalo mi to hrát na reprácích. Prosím pomozte předem Děkuji.

Předmět Autor Datum
skus obnovit firmware na stav od vyroby (predtym si zalohuj kontakty apod). Typicky sa to da z menu/…
MM.. 01.07.2014 00:27
MM..
jak jsem říkal pouze jsem prohlížel internet a youtube poslední co jsem instaloval byla aplikace od…
Peťann 01.07.2014 00:32
Peťann
Neviem co sa tam posahalo on obsah flash sa moze posahat ked to zdochne, ale najskor si tam nieco na… poslední
MM.. 01.07.2014 01:00
MM..

jak jsem říkal pouze jsem prohlížel internet a youtube poslední co jsem instaloval byla aplikace od allianzu - křižovatky(jen tak pro trénink). Nevšiml jsem si nějakého podivného chování od doby instalace. A opravdu to pomohlo už to šlape jak má ale zase nahrávat zálohu je strašnej žrout času.

Neviem co sa tam posahalo on obsah flash sa moze posahat ked to zdochne, ale najskor si tam nieco nainstaloval co sa tam moc nadrbalo do systemu a vkuse bezalo naplno (preto vybita baterka) apod. tazko povedat. App sa moze nainstalit aj z nejakej SMSky od utocnika, ale potvrdit sa to musi vzdy tusim rucne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru