Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s tiskárnou - plný toner tiskne skoro neviditelně

Ahoj! Máte, prosím, někdo zkušenost s nefungující tiskárnou Samsung SCX-4200, a to tak, že by s doplněným tonerem tiskla jakoby byl ten toner téměř prázdný (tzn, jen průsvitné obrysy písmen po celé straně (tedy nejen u okrajů apod.)? Toner mi bliká zeleně, je nový, originální, je i cítit, že je těžký, takže v něm ten prášek je. Zlobilo mi to už včera, ale to jsem jen zkusila tonerem zatřepat a vrátit do zpátky a už to zase tisklo normálně - pěkně, pokrytí všude po stránce. Ale dneska jsem to zapla a nechce to tisknout normálně. Zkoušela jsem to zapnout, vypnout, přeinstalovat ovladač, ale nic, stále tiskne takhle špatně. Problém bude asi v laseru, že se ten prášek na válečku tolik nezachytí... ALe nevím, může to být i něco jiného.
Díky za každou odpověď!!!

Předmět Autor Datum
pravděpodobně: laser, pec. Můžeš zkusit samotest tiskárny, zda tiskne OK, abys vyloučila chybně nas…
touchwood 13.02.2012 13:33
touchwood
toho můžebýt víc,plný odpadník pokud tam je samostatný, přetržená nebo uvolněná nabíjecí struna a ty…
paul 13.02.2012 13:57
paul
U tiskáren Samsung jsem se již setkal s vadnými originálními tonery. Píšeš ale "...že by s doplněným… poslední
Karel_ 13.02.2012 16:38
Karel_

toho můžebýt víc,plný odpadník pokud tam je samostatný, přetržená nebo uvolněná nabíjecí struna a ty jsou tam tuším 2 nebo i 3 (jedna struna nabíjí válec, druhá nabíjí papír a třetí struna stahuje přebytečnýtoner...), jakož i opravdu slehlý toner v zásobníku....nebo se netočí posun šneku vzásobníku...

U tiskáren Samsung jsem se již setkal s vadnými originálními tonery. Píšeš ale "...že by s doplněným tonerem..." ale také "...je nový, originální,..." . Tak jak to je? Samsungy prý mají s doplňovanými tonery problém. Také bych jako první krok doporučil testovací tisk přímo z menu tiskárny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru