Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s wifi na notebooku IBM ThinkPad T43

Zdravím všechny, dostal se mi do ruky historickej notebook IBM TP-T43 u kterého mám problém s připojením k wifi. Notebook měl v hroznym stavu windows, tak jsem provedl čistou instalaci Win XPprof SP2. Ovladač chipsetu nainstalován, zvuku i grafiky taky.
Ovladač pro wifikartu (přesněji Intel PRO Wireless 2200BG Netwoek Connection) jsem zkoušel jak starší, tak nejnovější dostupný, ale kámen úrazu je v tom, že v nabídce dostupných, viditelných sítích tu svou sice najdu, ale nepřipojím. 2x kliknu, chvilku to maká (pokus o zjištění typu sítě) a pak to vyhodí chybu "Připojení systému Win.. k vybrané síti se nezdařilo. Tato síť již nemusí být v dosahu, obnovte seznam síťí a zkuste znovu.
Je mi záhadou, že při pokusu připojit se mi to nevyhodí tabulku s žádostí o heslo. Sousedova wifi to udělá. (ovšem heslo pochopitelně neznám) Zkusil jsem si tedy na AP od O2 vytvořit svojí druhou wifi, kterou jsem nechal nezabezpečenou a na té to normálně běží. Nemůže to být něco s šifrováním, které by stará wifi prostě neuměla? - přikládám nastavení AP.

Předmět Autor Datum
Tak jsem na to možná přišel :-) Potřebuji SP 3 je to tak? (po upřesnění thread smažu, je zbytečný)…
storny 13.12.2013 18:53
storny
ano..
paul 13.12.2013 19:02
paul
pro wpa2 ano. ostatně bez sp3 nemají xp v síti co dělat. poslední
lední brtník 13.12.2013 19:56
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru