Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s údaji v google play

Dobrý den,
Stává se mi divná věc...
Když se v google playi dívám na informace o aplikaci nebo hře kterou si chci stáhnout tak se mi objevují (možná chybné já nevím) údaje o tom,kolik místa aplikace zabírá-zadám příklad

Nejednou jsem měl třeba 32 MB volného místa na pevném disku a 1,5 GB na SD kartě a z googlu playe jsem si chtěl stáhnout aplikaci která měla pár Kb až 2 MB a poté, když sem dal aplikaci stahovat se mi ukázalo že je nedostatek místa a v úložišti.

Někdy naopak,
a v informacích bylo že má 40 MB a já jí stáhl a potom se mi v mobilu ukázalo že má 8 MB

Dělo se mi to na starém Samsung Galaxy Ace
A nyní se mi to děje na mém Sony Ericsson Xperia Play

Prosím poraďte jestli víte proč to je
Anonym1

Předmět Autor Datum
Vubec to neber vazne, co tam pisou. Problem u tehlech starejch mobilu s malym vnitrnim ulozistem je,…
RedMaX 29.12.2013 16:27
RedMaX
Diky to je pravda.
Anonym1 29.12.2013 16:31
Anonym1
Dobrý večer,mám ten samý mobil i ten samý problém.Mobil mám po záruce,nepomohl by ROOT mobilu?Já to…
cucurka 29.12.2013 19:45
cucurka
Mas malo mista, root nebo-li prideleni administratorskych prav s tim primo souvisi jak? Neprimo samo…
RedMaX 29.12.2013 20:31
RedMaX
Děkuji za odpověď,nevím už ale kde jsem slyšela,že ROoOTem se uvolní místo v mobilu,tudíž se tam i v…
cucurka 29.12.2013 20:44
cucurka
Jak uz jsem napsal s rootem nebo-li pridelenim administratorskych prav se samo nic neuvolni, je treb… poslední
RedMaX 29.12.2013 21:25
RedMaX

Vubec to neber vazne, co tam pisou. Problem u tehlech starejch mobilu s malym vnitrnim ulozistem je, ze pres Google Play skoro nejde stahovat aplikace. Ja na ZTE Blade jsem ani s 50MB volnyho mista na vnitrnim ulozisti nebyl schopnej to rozumne provozovat. Muzes zkusit Link2SD, ale rovnou ti rikam, ze ani to neni 100% funkcni. Nektery lidi to resej tak, ze zmensi systemovou partition a zvetsi datovou, ale je to naprosty harakiri, ktery muze skoncit bricknutim smartphonu. Jedinny co se da poradit, je instalovani co mozna nejmensiho poctu aplikaci nebo podarovani founu nekomu, komu staci telefon, sms, email. :-/

Mas malo mista, root nebo-li prideleni administratorskych prav s tim primo souvisi jak? Neprimo samozrejme muzes s rootem zkouset ruzna ta harakiri s navysenim prostoru datovemu diskovemu prostoru a odebranim systemovemu atp. Ale to nebude tvuj pripad vzhledem k tomu, ze chces mobil na rootnuti nest operatorovi.

Děkuji za odpověď,nevím už ale kde jsem slyšela,že ROoOTem se uvolní místo v mobilu,tudíž se tam i více vejde.Tak proto. Sama to neum im,nerada bych si mobil zničila,proto bych si jej nechala udělat někým,kdo tomu rozumí.Umíte mi poradit?Děkuji a přeji hezký večer.

Jak uz jsem napsal s rootem nebo-li pridelenim administratorskych prav se samo nic neuvolni, je treba dalsich akci, ktere rozhodne nejsou trivialni a ani odbornik si nemuze byt stoprocentne jist, ze nedojde k neocekavane chybe a naslednemu zniceni smartphonu. V prodejne T-Mobilu ti navic root rozhodne neudelaji, takze bud sverit nejakemu znamemu nebo servisu a bez zaruky doufat, ze se nic nepodela nebo holt zit s mobilem tak jak momentalne je.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru