Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se Samsung Galaxy ACE 2 - úložiště

Zdravim.
Koupil jsem si nový Samsung Galaxy ACE 2 a mám problém s úložištěm. Na netu je psaná kapacita mobilu 4GB a mně mobil ukazuje jenom cca 1GB. Jestli se teda dívám na správné info - Nastavení -> úložiště -> PAMĚŤ USB ... Pak je tam ještě SD karta, ale ta mě nezajímá. Ta paměť usb mě trochu mate, protože na jiných mobilech jsem to nikde nenašel, ať už novější samsungy nebo starší. SW mám Android verzi 2.3.6. Byl bych moc rád, kdyby mi mohl někdo pomoct, případně vysvětlit co tam znamená PAMĚŤ USB...
Díky moc všem.

Předmět Autor Datum
Paměť telefonu (4gb) je rozdělena na paměť telefonu a paměť USB. V paměti telefonu jsou systémová da…
berrg 28.12.2012 21:43
berrg
Paměť USB je vpodstatě interní "paměťová karta" je to místo na které máš přístpu přes souborového ma… poslední
Nigfire 28.12.2012 22:19
Nigfire

Paměť telefonu (4gb) je rozdělena na paměť telefonu a paměť USB. V paměti telefonu jsou systémová data a v paměti USB data aplikaci a ruzne věcí co jsi tam nahrál. Nevím jak to je rozděleno u Galaxy Ace 2 jestli 2gb a 2gb ale xperia sola ma 8gb vnitřní paměti a paměť telefonu využívá 3gb a na paměť USB zbývá 5gb.

Paměť USB je vpodstatě interní "paměťová karta" je to místo na které máš přístpu přes souborového manažera nebo po připojení k počítači přes průzkumníka. Pak máš ještě v telefonu "Paměť zařízení" a to je místo na které se standardně instalují aplikace a mají zde uložené cache soubory atp.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru