Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se dvěma grafikama v notebooku

Zdravím, potřeboval bych poradit s grafikou. Můj noťas po přeinstalování Visty na Win 7, nějak přestal spolupracovat s grafikou... před tím se mi to vždy po zapijení do elektřiny přeplo na nějakou výkonější grafiku ale teď to tak nedělá a grafiká fičí na 50%, nevím.... ovladače jsem stahoval... po instalaci ovladače mi najede system a zobrazí se jen jakási základní plocha bez ikon a počítač prostě nefunguje... jsem laik a nevyznám se v tom. Prosím o radu a předem děkuji.

Předmět Autor Datum
myslím že rozumná rada je len jediná ... daj to spraviť niekomu kto nie je laik
Joseph 27.11.2010 09:21
Joseph
¨jo, já myslel že znám i odborníky, ale každý na to čuměl jak puk...
jochym 27.11.2010 09:25
jochym
No takych odbornikov ako ty poznam aj ja a kazdy tyzden po nich nieco opravujem. Dnes je proste taka…
fleg 27.11.2010 09:40
fleg
Ale tak zlé to nie je. Inak prvé co ak chceš niečo riešiť je identifikácia daného notebooku, výrobc…
Joseph 27.11.2010 09:40
Joseph
Potřebuješ konkrétní ovladače pro svůj notes ze stránky výrobce. Tyhle kousky s IGP + GPU si někdy p… poslední
mif 27.11.2010 10:22
mif

No takych odbornikov ako ty poznam aj ja a kazdy tyzden po nich nieco opravujem. Dnes je proste taka doba, ze pocitacom sa rozumiem kazdy kto ho vie zapnut a odbornikom je kazdy kto vie instalovat Windows.
Podla urovne otazky a popisu problemu usudzujem rovnako ako Joseph, ze najrychlesia a najbezbolestnejsia cesta je zverit nb profesionalom.

Ale tak zlé to nie je.

Inak prvé co ak chceš niečo riešiť je identifikácia daného notebooku, výrobca, presný typ. Inak nikto a nič ti nedokáže napísať a tvoje obtiaže sú sťažnosťou do prázdna bez šance na odpoveď.

Potřebuješ konkrétní ovladače pro svůj notes ze stránky výrobce. Tyhle kousky s IGP + GPU si někdy postaví hlavu (osobní zkušenost s kterýmsi Asusem) a rozchodit to nebývá jednoduché. Začni těmi ovladači, třeba se to "chytne".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru