Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se spuštěním PC.

Dobrý den,

mám problém se spuštěním PC. Nedávno jsem si koupil do mé skříně, tuto základovou desku z aukra. show_item.php .
Po úspěšné montáži, jsem PC přeinstaloval a jelikož byli slabé RAMky, tak jsem dokoupil jednu 2GB. Jenže už od začátku se základová deska potýkala s přehříváním a nadměrným hlukem. To by šlo pochopit skrz to, že tato základovka má hodně slabou integrovanou grafickou kartu, jenže včera se mi už PC nepodařilo spustit.
Po spuštění se to rozjelo na 2-3 vteřiny a vyplo se. Po půlhodině čekání se nakonec PC rozjelo, ale neběží obraz. Bliká jen LEDka. Zkoušel jsem i jiný monitor, stejný výsledek.
Jinak se pc spustí normálně, připojení monitoru jsem kontroloval, tam chyba nebude. Je zde už starší zdroj, takže bych možná viděl problém v tomto.

Děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
Může to být zdrojem. Nepůjčí ti kámoš na otestování svůj? A ještě toto: s tou původní RAMkou to jede…
mif 24.08.2013 10:21
mif
No, mohl bych to zkusit. Zdroj běžel na předchozí sestavě, výkonnější bez problémů, jenže už tam tak… poslední
Milos11 24.08.2013 10:27
Milos11

No, mohl bych to zkusit. Zdroj běžel na předchozí sestavě, výkonnější bez problémů, jenže už tam taky běžel aspoň 3 roky a nejedná se zrovna o kus, který by byl nějak kvalitní..
Dostal jsem k tomu dvě ramky..Jednu 667MHZ, která mi jela bez problémů a druhá 800MHZ, která už tato základovka nepodporuje. Proto jsem koupil v Bohemce novou 2GB 667MHZ a jelo to normálně. Jinak u vyhodnocení výkonu Windows 7, už byli skoro všechny komponenty na dílčím skóre "5" až na Grafiku, kde byla "1", tedy nejnižší ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru