Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém se stahováním filmů

Dobrý večer, žádám vás, jako naprostá amatérka o radu. Když stáhnu film, tak se mně automaticky spustí. Vypmu-li ho, tak už ho nenajdu. Někdy to jde skrz srpávce stahování, ťuknu pravým tlačítkkem a otevřu složku. Mnohdy mi to však nabídku neukáže. Hledám-li pak v celém pc, tak to beztak nenajdu. Už nevím,jak na to , Někde to přece musí být, ptž ten je film je stáhnutej a spustí se mi. ale kde? jinak mám windows vista business premium.

Předmět Autor Datum
Nabuduce ked budes chciet nieco stahovat tak pravy klik - ulozit ako. A vyber si kam to chces ulozit…
MM.. 27.01.2010 22:23
MM..
v mozille mám nastavený, že to chci ukládat do Downloads, ale tam se mi nesstahuje(filmy ne, zbytek…
kikischka 27.01.2010 22:39
kikischka
Tak si v nastaveniach mozilly najdi akcie pre jednotlive typy suborov (je to trochu skryte v nejakom…
MM.. 27.01.2010 22:51
MM..
díky moc, raději si budu pokaždé volit, kam soubor stahovat..to by mě nenapadlo díky:-) poslední
kikischka 27.01.2010 23:12
kikischka
Cim to stahujes?
mif 27.01.2010 22:28
mif
čim? já nevim:-D normálně přes mozillu a dám stáhnout a dál se nestarám..tomu dál nerozumím:-):-D
kikischka 27.01.2010 22:40
kikischka
:-D Tak to uz ti popsal MM.
mif 27.01.2010 22:42
mif

Nabuduce ked budes chciet nieco stahovat tak pravy klik - ulozit ako. A vyber si kam to chces ulozit a ulozi ti to tam kam to chces.

Z toho co pises tak telepaticky jasnovidecky dedukujem ze pouzivas mozillu firefox, tak si otvor nastavenia (z menu firefoxu) a na niektorej zalozke mas nastavenie "stahovane subory ukladat vzdy do:" a tam si pozri kam ti to uklada. Prip. si nastav nech sa pyta.

Ked sa nieco taha za ucelom len prehliadnutia tak zavisi od pouziteho internetoveho prehliadaca, napr. IE to ulozi do C:\Dokumenty a nastavenia\tvoje meno\lokalne nastavenia\Temporary internet files. Skryty systemovy takze si musis vo vlastnostiach zlozky povolit zobrazit skryte subory. Subor ale bude mat asi iny nazov takze hladat podla pripony t.j. napr. *.avi.

v mozille mám nastavený, že to chci ukládat do Downloads, ale tam se mi nesstahuje(filmy ne, zbytek ano). Ty filmy stahuju z ulozto.cz a teď jsem si všimla, že při stahování volím Otevřít v ASUS DVD....teď to stahuju jako ULOŽIT DO a dívala jsem se, že se to sstahuje správně do DOWNLOADS.

Tedy by to mělo být. Nechápu ale, že z mých asi zatím 15 stažených filmů se mi výše popisovaný problém stal jen asi u 3. Tedy že se mi spustil a já ho poté nenašla. U zbytku jsem si otevřela složku( a to nevím, jaká to byla, něco hrozně složitýho) a dala jsem si to mnou požadované.
Prostě mě zaráží kam že ty filmy zmizely?

Tak si v nastaveniach mozilly najdi akcie pre jednotlive typy suborov (je to trochu skryte v nejakom tlacitku v nastaveniach v niektorych verziach), u tych typov suborov ktore sa stahuju do nejakej kraviny si tam nastav neprehravat automaticky (t.j. vzdy sa pytat alebo vzdy ukladat apod).
Vsetko zavisi od typov suborov (od koncovky - .avi, .mpeg, apod) - iny typ suboru sa sprava inac, ak je pre neho v nastaveniach nastavena ina akcia.

Tie stiahnute len pre prehratie sa mohli ulozit do docasnych suborov, t.j. niekde v C:\Dokumenty a nastavenia (systemovy skryty, uz som to pisal).
Alebo si prenastav ten FF a stahuj furt normalne na disk, a nie prehrat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru