Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se síťovým kabelem

Dobrý den, 3 měsíce jsem neměla k notebooku Asus s Windowsem 7 připojený internet, když jsem si už koupila síťový kabel připojím ho k notebooku tak mi to chvíli načítá a pak mi zase naskočí ikonka s žlutým trojúhelníkem, že internet není připojen když jsem zadala akci odstranit potíže píše mi to hlášku Adaptér Local Connetion nemá platnou konfiguraci protokolu IP. Vím, že kabel je funkční funguje v jiných noteboocích. Nevím jak se jmenuje ta krabice z které čerpám internet ale ta je také naprosto v pořádku v počítači internet jede. Kdysi jsem tohle nemusela řešit zapojila jsem normálně síťový kabel do té (krabice) a pak do notebooku a normálně mi internet v notebooku jel sdřejmě jde o nastavení v notebooku pokud máte prosím pro mě nějaký dobrý návod tak ho prosím podrobně napište budu ráda za každou odpověď předem děkuju za odpovědi :)

Předmět Autor Datum
skuste to pohledat tady - viewtopic.php stačí chybovou hlášku napsat do googlu
Zcurda 27.05.2012 17:44
Zcurda
pokud máte prosím pro mě nějaký dobrý návod tak ho prosím podrobně napište Rada je jednoduchá, vypn…
Joseph 27.05.2012 17:57
Joseph
s připojeným kabelem napiš v příkazovém řádku (cmd.exe): ipconfig -all jestli ti to vypíše nesmysl… poslední
lední brtník 27.05.2012 18:52
lední brtník

pokud máte prosím pro mě nějaký dobrý návod tak ho prosím podrobně napište

Rada je jednoduchá, vypnúť a následne zapnúť sieťový adaptér, skontrolovať vlastnosti pripojenía, u Tebe teda zrejme, povolenie automatickej konfigurácie. No nemusí to stačiť.

Notebooky sú do istej miery specifická problematika. Vyskytuje sa u nich totižto hojne, doplnkový software výrobcov, rúzne sieťové utility a konfigurátory sieťových pripojení.
Ty zasahujú do standardného nastavenia Windows. Jak je to u Tebe, musíš zistiť sama, aneb nekdo z Tvého okolí kdo má tušení o co jde.

Je mi jasné že s týmto textom spokojená nebudeš, no co ale už .... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru