Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se zamrzáním části webové stránky

Dobrý den, mám nainstalovaný prohlížeč mozilla firefox a posléze jsem doinstaloval i google chrome. Začal jsem používat chrome a najel jsem třeba na stránku youtube a nešlo mi na tom webu téměř na nic kliknout. Jen na některé části zvýrazněné. Pak se dalo i klikat na horní lištu nebo oblíbené atd. i na spodní windows lištu to šlo. Trvá to cca 30 -60 vteřin, než se to rozjede ( a stalo se mi že to u jednoho webu nešlo ani po minutě) a teprve milostivě potom můžu klikat na další věci, čili to jede jak by mělo. Nejde ani vpisovat přihlašovací údaje prostě to zamrzne jak kdyby, ale částečně. Nevím, jak to jinak nazvat. Proto jsem vyzkoušel opět mozillu. Jelo to chvíli, ale asi druhý den, to začalo dělat i v ní. Celou dobu jsem si myslel, že je v PC vir. Tak jsem přeinstaloval windowsy a mozillu jsem už neinstaloval. Pouze chrome. A je to tu opět. Tak to zkouším v internet exploreru a tam to zatím jakš takš jede, ale nemůžu říct, jestli pořád, neboť to využívám, jen v případě, že mi to v chromu zamrzne. A stává se to čím dál častěji. Teď se mi to stalo i na tomto webu. Nešly mi vepsat přihlašovací údaje. Asi až po minutě. Vir to není a nevím si s tím už rady. Kdyby tu byl někdo ochotný mi poradit, budu rád. Snad jste ten můj problém pochopili správně, předem díky za rady. ;-)

Předmět Autor Datum
Ve správci úloh nic nevytěžuje nadměrně CPU a nějaký internet security všechránící program není spuš…
karel 17.08.2012 22:19
karel
právěže mám norton 360 (legal) a jinak mi nic PC nevytěžuje nad normu. PC běží normálně. Ještě mě na…
ivik29 17.08.2012 22:39
ivik29
Až budeš v koncích, zkus to bez toho Nortona.
karel 17.08.2012 22:42
karel
díky. ale norton potřebuju. bez něj jsem jak bez ruky. mám ho několik let a nevěřím nelegálnímu anti…
ivik29 17.08.2012 22:45
ivik29
Když myslíš, tak zkoušej dál.
karel 17.08.2012 22:45
karel
prosím - co to je nelegální antivir? od "virařů" tady čtu pořád nějaké stupidity, ale toto je výrok… poslední
lední brtník 18.08.2012 12:51
lední brtník

právěže mám norton 360 (legal) a jinak mi nic PC nevytěžuje nad normu. PC běží normálně. Ještě mě napadlo zkusit starší verzi prohlížeče. Ale je divné, že mi to dělalo v mozille i v chromu. Ještě to zkusím naplno v exploreru. Pak zkusím přeinstalovat na starší verzi mozillu uvidíme. Pak jsem v koncích.

prosím - co to je nelegální antivir? od "virařů" tady čtu pořád nějaké stupidity, ale toto je výrok jak z marketingu ms nebo symantec.
normální bývá pořídit si čistý antivir, a ten je často free. jen ti co tomu nerozumí a neumí ten balík ani ovládat, si pořizují placené verze se schovanými firewally a znefunkčovači internetového připojení (dns).
a že jsem tak smělý - k čemu potřebuješ antivir, že jsi bez něj jak bez ruky? normální av je takový, o kterém nevíš, který se projevuje co nejmíň.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru