Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém se změnou popisu webu skrz SEO plugin (Wordpress)

Zdravím,
už druhý den si nevím rady s tímto nastavením. Zkusil jsem asi 3 SEO pluginy pro WP, ale i přesto, že to nastavení vypadalo jednoduše, tak se popis na googlu nezměnil. Pořád mám v popisu nějaký casino online a podobný kraviny. Nevíte o nějakém nástroji, který by tu změnu provedl opravdu spolehlivě a hned? Teď to mám nastavený skrz plugin All in one SEO pack, kde je to opravdu jako pro hlupáky. Všechno možný se vám okamžitě projeví vč. odkazů atd, ale popis webu ne. Už si nevím rady. Děkuji za pomoc.

Předmět Autor Datum
už druhý den si nevím rady Ty z nějakého důvodu čekáš, že bude google-bot na tvých stránkách pečený…
IQ37 17.04.2014 08:11
IQ37
To nečekám, nejsem v tom sběhlý, takže nevím, jak to přesně funguje. Chci jen změnit popis, to je vš…
Layoutman 17.04.2014 08:16
Layoutman
Záleží na "důležitosti" tvého webu. Nevím, jak často tam chodí bot, ale denně asi ne. Pokud máš všec…
IQ37 17.04.2014 08:32
IQ37
No budu ho mít jen jako své portfolio, kde budu dávat své kresby atd., takže nijak extra důležitý to…
Layoutman 17.04.2014 09:12
Layoutman
Nemám zdání, jaký máš web. Tak jak ti mám radit, do kterého souboru nakouknout? Ve Wordpressu jsou v… poslední
IQ37 17.04.2014 17:00
IQ37

Záleží na "důležitosti" tvého webu. Nevím, jak často tam chodí bot, ale denně asi ne. Pokud máš všechno napsané správně v <head> a ostatní důležité taky, tak nezbývá, než čekat (anebo google-bota "podplatit"). Pokud se ti pomocí toho pluginu nezměnil obsah hlavičky (keywords a další), tak ten plugin asi nefunguje a musíš to změnit "ručně" ve zdrojáku sám nebo vyměnit plugin. Slušně napsaná stránka žádný SEO plugin nepotřebuje.

No budu ho mít jen jako své portfolio, kde budu dávat své kresby atd., takže nijak extra důležitý to nebude. Samozřejmě se to rychle rozšíří mezi lidma, ale nevím, jak na tom jsou boti.:) Mohl bys mi prosím říct, do jakého souboru nakouknout, abych zjistil, zda je všechno v pořádku? Zatím ale ostatní změny proběhly, formát odkazů, ověření přes Pinterest a meta tagy, takže to vypadá, že šlape jak má.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru