Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém se zvukem u HP Pavilionu

Zdravím,

mám takový nemilý problém. Nedávno jsem si přeinstaloval notebook HP pavilion dv6805ec z Vist na XPčka a nejde mi zvuk. Zvukovku mám Conexant High Definition Audio ale jakmile stáhnu ovladače píše to: ''Porucha instalace: neexistuje zařízení k tomuto ovladači''. Zkoušel jsem opravdu hodně možností ale vždy se stejným výsledkem. Nakonec se mi kamarád podíval do BIOSU, že třeba je ta zvukovka zakázana. Bohužel nenašel tam ani záložku kde se tyhle věci povolují. Nevíte někdo, jestli to může být tím BIOSem? Popřípadě jak ho mám ''upgradnout''? :o)
S pozdravem
Smetch

Předmět Autor Datum
AUDIO: Compaq Presario CQ60 Audio Driver UAA drivers (Must be installed before installing the audio…
Alfonz.SPO 17.09.2010 14:38
Alfonz.SPO
Toto jsou ovladače pro Compaq notebooky. To je mi nanic.. navíc něco podobnýho jsem zkoušel i pro HP…
Smetch 17.09.2010 16:30
Smetch
Bud si zistis jaky presne v tom je audio codec chip (googlom) a potom hladas ovladace na webe vyrobc…
MM.. 17.09.2010 16:48
MM..
Dobrý, nějak haluzí jsem podle tady tohoto návodu http://laptop-driver.blogspot.com/2009/11/installi… poslední
Smetch 17.09.2010 17:06
Smetch

Bud si zistis jaky presne v tom je audio codec chip (googlom) a potom hladas ovladace na webe vyrobcu chipu, alebo budes skusat od podobnych notebookov ale trochu starsich modelov ovladace z www.hp.com pre audio, ktore mali conexant chipy a ktore este maju na HP webe aj XP ovladace pre audio. tretia moznost je hladat googlom ten model notebooku a slovo drivers, a dufat ze niekto uz so stejnym notebookom urobil tie body ktore pisem vyssie. Ak nie a ak nejde ziaden ovladac ani z webu conexant, tak mas smolu XP na tom nerozchodis pouzivaj Vista alebo Win7 alebo predaj ten notebook.

P.S: je dobre mat WinXP SP3 aby v tom bol ten UAA driver resp. skusit aj nainstalovat aj ten UAA driver (od microsoftu KB888111) rucne predtym ako skusas instalovat zvukovku. A samozrejme najprv je nutne nainstalovat ovladace chipsetu (zistis si jaky v tom je chipset a instalujes ovladace z webu vyrobcu chipsetu). Bez toho zvukovka nepojde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru