Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém spustit hry od Julese Verna (při kliknutí se nespustí)

Dobrý den. Mám windows 7, procesor Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU, 2 jádra a 2 procesory, notebook Asus.
V PC mám nainstalované koupené hry(od Julese Verna: Mysterious Island (tajuplný ostrov), Mysterious Island 2- mina's fate, a Journey to the moon (cesta na měsíc)) Vše od výrobce Adventure Company a Kheops Studio. Nainstalovala jsem si k nim titulky z internetu. Ale po delší době mi tyto hry přestali fungovat. Mám je na ploše i na disku C, a když chci hru spustit, dvakrát na ní kliknu a nic se neděje, i když tam dám CD. Možná tak na pár sekund černá obrazovka, ale potom se to ihned vypne. Tak to pak musím instalovat znovu, protože hra se nenačte ani s CD. Kdysi jsem to hrála bez problémů s českými titulky a bez CD v PC, ale teď to zlobí. Jsou to normální hry, při kterých se kliká pouze myší, které normálně fungují bez titulků, fungovali dřív i s titulky, ale -teď- s titulkami se to asi nechce načíst a spustit. Má můj počítač problémy s titulky ve hře? Také mám zaplněné místo na disku: (C:) a (D:). Ale to s tím nemůže souviset, nebo ano? PROSTĚ MŮJ POČÍTAČ IGNORUJE HRY A KDYŽ NA NĚ KLIKNU NIC SE NESTANE. NEBO JE PROBLÉM I V PRŮBĚHU HRY, KDY SE HRA SAMA OD SEBE VYPNE.
Jinak se v počítačích nevyznám, poradil by mi kdyžtak někdo, co mám dělat? Ani nevím jaké jsou aktuální ovladače grafické karty, a ovlivňuje to nějak výkon hry? Poraďte prosím co mám dělat, abych pořád nemusela hru od znova opakovaně instalovat.

Předmět Autor Datum
Plné místo na disku by nemělo ovlivňovat chod hry. Ovladače grafické karty jsou důležité pro hraní h…
Neregistrovaný 22.01.2013 18:47
Neregistrovaný
Verze: 6.1.7601 Service pack 1 sestavení 7601 model systému: N61Vg typ systému: x64-based PC mám tu…
my name is Mina 22.01.2013 19:38
my name is Mina
To postačí, měl by to být tento notebook: http://www.asus.cz/Notebooks/Multimedia_Entertainm ent/N61…
Neregistrovaný 22.01.2013 19:57
Neregistrovaný
Moc děkuji, ale bohužel i po restartování hra nefunguje. Mám je znovu přeinstalovat?
my name is Mina 22.01.2013 20:22
my name is Mina
Takže ovladače grafické karty jste nainstalovala podle postupu co jsem vám napsal ? Pokud ano, tak o… poslední
Neregistrovaný 22.01.2013 20:37
Neregistrovaný

Plné místo na disku by nemělo ovlivňovat chod hry. Ovladače grafické karty jsou důležité pro hraní her. To je první věc na kterou by jste se měla podívat. Píšete, že vám to kdysi jelo, kdy se to změnilo ? INstalovala jste něco, odinstalovávala nebo něco jiného ? Napište přesný typ vašeho notebooku Asus. Rovněž napiště jaký používáte OS Win 7 32/64 bit ?

Verze: 6.1.7601 Service pack 1 sestavení 7601
model systému: N61Vg
typ systému: x64-based PC
mám tu napsané nějaké ovladače ale nevyznám se v nich... - nainstalované ovladače: nvd3dumx.dll
verze ovladače: 8.15.11.8631
bitů na pixel: 32
typ systému: 64 bitový operační systém

paměť RAM: počet operací paměti za sekundu - 5,7
Grafika: výkon pro pracovní plochu Windows Aero: 5,4
Herní Grafika: výkon pro 3D aplikace a hry: 6,4
primární pevný disk: přenosová rychlost dat disku: 5,7
výsledky jsou prý aktuální: poslední aktualizace: 4.2.2012

víc vážně nevím

To postačí, měl by to být tento notebook: http://www.asus.cz/Notebooks/Multimedia_Entertainm ent/N61Vg/#download

Na té stránce dole klikněte na záložku " Ke stažení" do pole OS vybrete "Windows 7 64bit", pod tím dole se ukáže seznam, rozklikněte VGA a stáhněte ovladače ke grafické kartě, klikněte na "Globální". Viz obrázek: http://www.sdilej.eu/pics/7b7fcda77b38f569c5f5738a 3e047bc3.JPG

To co stahujete si uložte třeba na plochu ať to pak nehledáte.PO stažení souboru budete mít archiv .zip, ten rozbalíte a spustíte soubor setup.exe, tím nainstalujete ovladače grafické karty.

Takže ovladače grafické karty jste nainstalovala podle postupu co jsem vám napsal ? Pokud ano, tak odinstalujte hru a nainstalujte ji znovu. Při instalaci změňte cestu instalace. Poté co ji nainstalujete znovu, vyzkoušejte ji aniž by jste přidávala nějaké titulky či další věci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru