Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém z ovladači nvidia

Dobrý den.

Chci se zeptat zda se někdo nesetkal z problémem co mě trápí, a neví čistě nahodou jak to vyřešit.
Před 3 dny jsem si koupil nové disky do PC, demontoval jsem stare, dal nové.. vytvořil oddíly a dal instalaci windows 7. Po zdárném naistalováni se stáhlo cca dalšich 150 aktualizací. Po naslédných restartech se aktualizace dodělaly. Poté jsem přešel ke kroku instalace officialních driveru pro grafické karty nvidia, stáhnute přímo ze stránek nvidia. Instalace proběhla celkem rychle a úspěšně. a vyzvalo mě to k restartu PC. Dal jsem restart, počítač začal načítat, a v ten moment kdy se má objevit modrá obrazovka z nápisem Vítejte mi vypne monitor a píše no signal. V nouzovém režimu vše funguje normálně po nasledné odinstalaci driveru a instalaci starších přímo z cd se problém opakuje.
zarážející je ale fakt, že nechápu v čem je problém, když před výměnou disků a instalaci systému, jsem na ty nejnovější drivery i ty starší z CD normálně fungoval. Grafiku mám cca 1,5 měsíce.

Grafiku (GTX 780 ti) mám propojenou kabelem HDMI k 27" Monitoru LG.

Předem moc děkuji za jakou koliv radu.

Předmět Autor Datum
Bývá pravidlem, že se po instalaci OS nejdříve instalují ovladače základní desky a grafické karty. T…
IQ37 21.02.2014 09:46
IQ37
- Jestli v nouzovem jde vsechno normálne, tak problém bude z 90% ve nekompatibilních driverech. poslední
CoCoChanel 21.02.2014 10:27
CoCoChanel

Bývá pravidlem, že se po instalaci OS nejdříve instalují ovladače základní desky a grafické karty. Teprve pak (když bez toho nemůžeš být) si dej nainstalovat aktualizace (s tím, že si je necháš sám vyhledat, ale určíš, které a kdy se mají nainstalovat). Tím netvrdím, že je chyba u tebe zapříčiněná právě tímto.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru