Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém---D-link DAP-1160

Zdravím,mám problém se zapojením.Používám PC a modemUSB Siemens ADSL A-100-I.K vánocům jsem koupil dceři Notebook a router D-link DAP 1160 s tím,že se připojíme oba, PC kabelem a Notebook bezdrátově.DAP 1160 má pouze 2 eth.vstupy.modem má pouze USBvýstup.Existuje nějaké řešení,jak to vše propojit? Děkuji

Předmět Autor Datum
Ne. Vyhoď tu sr...u Siemens, kup si DSL router (tedy s ethernetem). Stačí jednoportový, levný (např.… poslední
touchwood 31.12.2007 11:29
touchwood

Ne. Vyhoď tu sr...u Siemens, kup si DSL router (tedy s ethernetem). Stačí jednoportový, levný (např. Asus AM602, ale rozhodně ne jednoportový D-link, který umí fungovat jen jako Bridge). Tvůj D-Link NENÍ router! Je to AP, které jen do jisté míry podporuje routing (tzv. WISP režim, pouze routování směrem na Wifi jako WAN port, tedy pro tebe zcela nepoužitelné a k ničemu).

Pak to tedy můžeš udělat tak, že propojíš DSL router s AP, do druhého portu AP se připojíš ty a dceru (předpokládám s notebookem) připojíš přes Wifi.

Pokud máš DSL od O2, tak myslím, že dosud prodávají ve svých prodejnách za zvýhodněnou cenu routery D-Link DSL-584T (ovšem ber jen tento, NE variantu s wifi, ta je profláklá svou nefunkčností).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru