Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy po aktualizaci ASUS live update

Dobrý den, prosím o radu, mám pár měsíců starý notebook ASUS X53T, OS Windows 7, již jednou se mi po spuštění aktualizace Asus live "rozložila" grafika PC, vše se vrátilo k normálu po spuštění obnovy systému k předchozímu dni. Od té doby jsem si dávala pozor a tyto aktualizace nespouštěla...až včera se spustila prostě sama od sebe. A od té doby je grafika velmi nekvalitní, vše roztažené, rozmazané, ještě mi naskakuje občas hlášení že systém nenašel program setup.exe. Obnova systému hlásí chybu a obnovit to prostě k dřívějšímus tavu touto cestou nelze.
Jsem laik, proto prosím o odpovědi tomu odpovídající :-)
Děkuji moc.

Předmět Autor Datum
Dobrý den, jak si mám představit to "rozložení" grafiky? Nemáte náhodou jen nevhodné rozlišení?
Chocholoušek 20.02.2012 15:41
Chocholoušek
Roztáhlé, rozmazané, rozlišením to není. Také mi zmizel režim spánku a notebook se přehřívá.
Lenda 20.02.2012 16:04
Lenda
Mám ten samý problém. Jaké je řešení prosím????
sva 10.07.2012 22:24
sva
Roztáhlé, rozmazané, rozlišením to není. praveze je. vzdy ked nemas nast. nativne rozlisenie mas ob…
shiro 10.07.2012 22:38
shiro
ked tam mas tolko chyb vcetne chyby u obnovy systemu tak to bude skor rozdrbanym Windows nejakymi ci…
MM.. 10.07.2012 22:38
MM..
Dobrý den, chci se zeptat jestli vám šlo problém vyřešit,popřípadně jak :) Já mám úplně stejný probl…
pm 14.07.2012 23:14
pm
Máš evidentne problém s čítanim a pochopením textu. Je to totižto už napsané, zrejme to potrebuješ v… poslední
Joseph 15.07.2012 11:48
Joseph

ked tam mas tolko chyb vcetne chyby u obnovy systemu tak to bude skor rozdrbanym Windows nejakymi cisticmi a virmi a podobnymi skvelymi vynalezmi.

Riesenie ktore funguje urcite je odzalohovat svoje data mimo notebook a pouzit recovery na stav od vyrobcu (u novsich NB je to vstavana funkcia a spusta sa nejakou klavesou pri starte notebooku viz navod k NB)

Ak chces riesit jednotlive zavady tak to je u teba uz tazke ptz nemas jeden problem ale minimalne dva (rozdrbanu obnovu + rozdrbane ovladace), tipujem ze je tam tych problemov aj viac.
Ovladace mozes riesit tak ze ides na www.asus.com stiahnes si RUCNE spravne ovladace (minimalne pre chipset a pre grafiku) pre tvoj model a tvoje windows, a nainstalujes ich rucne. A v ovl.panely - programy kliknes na "ASUS update" a das ODinstalovat. Stejnu akciu urobis na pripadnych skvelych cistiacich programoch a tuniacich apod.

P.S. a s tym "prehrievanim" vlez si do ovl.panely - energia, a uisti sa ze mas nastaveny profil "vyvazeny", a ne "maximalny vykon"

Máš evidentne problém s čítanim a pochopením textu. Je to totižto už napsané, zrejme to potrebuješ ve forme komiksu aneb videa ... prej Amerika je týchto lidé plná, mají pro ne speciálnych poradcov ...

Tak jako pro Tebe, malá pozornost, trochu zmenšit objem textu, snad to tak pochopíš :

Ovladace .. na www.asus.com, stiahnes RUCNE spravne ovladace, (minimalne pre chipset a pre grafiku) pre Tvoj model a Tvoje Windows, nainstalujes ich rucne. V ovl.panely - programy, kliknes na "ASUS update" a das Odinstalovat. Stejnu akciu urobis na pripadnych skvelych cistiacich programoch a tuniacich apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru