Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s FLASH DISK 16GB USB2.0 TRANSCEND JetFlash500

Dobrý den mám tento problém. Mám doma starší počítač s operačním systémem Windows XP profesional s vypnutým autorunem a nefunguje mi na něm správně po připojení do USB portu FLASH DISK 16GB USB2.0 TRANSCEND JetFlash500. Na USB disku bylo ponecháno původní formátování FAT32.
Problémy:
1.Při otevření tento počítač se sice objeví položka vyměnitelný disk E, ale při jejím otevření se neobjeví žádné uložené složky ani soubory (které vytvořeny na jiném PC s Windows XP professional), a při pokusu vytvořit jakoukoliv novou složku se objeví nápis: Nelze vytvořit složku nová složka. Systém nemůže najít uvedený soubor. Obdobně při pokusu zkopírování souboru např z plochy tažení myši se objeví nápis soubor (dále jméno souboru) nelze zkopírovat. Zadaný soubor nelze nalézt. Zkontrolujte zadání názvu souboru a cesty. Obdobně též při pokusu kopírování způsobem CTRL C CTRL V.
2.Při otevření tento počítač označení disku E a vybrání pravým tlačítkem myši vlastnosti najetím na obecné se objeví celková velikost 0 bytů volné místo 0 bytů. Při klepnutí na položku hardware a najetí na příslušný disk a odklepnutí vlastnosti se v obecné objeví nápis Toto zařízení pracuje správně. Pokud máte s tímto zařízením problémy, spusťte poradce při potížích klepnutím na tlačítko Poradce při potížích. Při klepnutí na složku svazky se všude objeví pomlčky. Po stisknutí naplnit se objeví: Disk: Disk 1 Typ: neznámý Stav: nečitelný Styl oddílu: nelze použít Kapacita: 0 MB volné místo: 0 MB rezervované místo 0 MB
3.jestliže doma do stejného USB portu doma zasunu svůj dříve koupený 16 GB Trancend disk JF V 30, tak funguje zcela normálně
4.jestliže se svým novým USB diskem zajdu do veřejné knihovny (kde je též OS Windows XP professional), tak tam funguje zcela normálně, ale doma ne.

Předmět Autor Datum
V žádném USB portu na tvém PC nová flashka nefunguje? Zkus nabootovat nějaký live Linux, abychom vyl… poslední
mif 06.09.2012 22:03
mif

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru